Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür SanatManşet

Ülkü Ocakları bayanlara Kuran kursu açıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı bayanlara yönelik Kuran Kursu açıyor. İl Başkanı Tunçbilek, “Kursumuz 11 Ocak cumartesi günü başlayacak olup her cumartesi Pazar günleri saat 13:00 ila 15:00 saatleri arasında olacaktır” dedi.TÜRK’ÜN SÖNMEYEN ATEŞİ
Tunçbilek konu hakkında şu açıklamalarda bulundu; “Ocak, teşkilatın adresidir. Ocak, bizi yakan ateşin evidir. Türk’ün sönmeyen ateşidir. Piştiğimiz yerdir. Ulu bir çınarın gölgesinde, tohumdan fidana doğru şekillendiğimiz kutsal mekânımızdır. Ocak, şehitler otağıdır, aksakallı ulu kocaların asırlar önce dualadIĞI gazi dervişler yurdudur; göz ve gönül aydınlığımızın, beden ve ruh bütünlüğümüzün, alın terine ve imana yönelişimizin kutlu beldesidir…!Bizlerin olmazsa olmazı Annelerimiz ve Bacılarımız; Resulullah S.A.V efendimizin, “Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimse değer verir. Onları ancak kötü ve aşağılık kimseler hor görür” sözü ile yola çıkmış bulunmaktayız.

DAHA ÖNCE DE AÇILDI
Ülkü ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Olarak siz baş tacımız olan bayanlarımıza kapımız sonuna dek açık olacaktır. ALLAH’ın nuru olarak indirilmiş, İman edenler için rahmet, hidayet ve şifa olan, Kelimelerin, cümlelerin en güzeli, Bizlere öğüt verici ve uyarıcı olan, Sonsuz hikmet sahibi yüce kitabımız, en büyük rehberimiz Kuran-ı Kerim kursu başlatmak için biz bir adım attık. Kuran okumayı öğrenmek isteyen Siz değerli bayanlarımızı bekliyoruz. Kursumuz 11 Ocak cumartesi günü başlayacak olup her cumartesi Pazar günleri saat 13:00 ila 15:00 saatleri arasında olacaktır. Daha önce açmış olduğumuz kurslarımızla 60 gencimizin kuran öğrenmesine vesile olduk”

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
fahri beyaz
fahri beyaz
7 Ocak 2014 08:12

Yaptıkları işler güzel ancak, içlerinde doğru insanlar 2-3 kişi ama diğerleri çakalllıkla, delikanlılığı bilmeyip, delikanlıyım diyerek cebinde bıçakla gezen insanlardan ne yönetici nede başka birşey olur.

Başa dön tuşu