Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

‘Uyuşturucu ile mücadelede örnek iliz’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında yapılan son bir aylık çalışmalarda, toz esrarda Türkiye’de yakalanan miktara göre Kırıkkale’nin 3’üncü sırada yer aldığını, kubar esrarında 5’inci eroinde de ise 18’inci sırada yer aldığını söyledi.
ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, makamında bir basın toplantısı düzenleyerek son bir ay içerisinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinin (KOM) yürüttüğü çalışmaları açıkladı. Onar, yapılan çalışmalar kapsamında tek seferde yaklaşık bir ton esrar maddesi yakalandığını ve ay içerisinde düzenlenen diğer operasyonlarda ise değişik miktarlarda esrar ve eroin maddesinin yakalandığını söyledi. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü olarak gençliğin heder olmasına sebep olan her türlü uyuşturucu karşı çalışmaların aralıksız süreceğini kaydeden Onar, açıklamasını şöyle sürdürdü:
BİRÇOK PROJE HAYATA GEÇECEK‘Uyuşturucu ile mücadelede örnek iliz’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
“Düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında 22 kişi gözaltına alınmış, bu kişiler hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Son bir aylık yapılan çalışmalarda özellikle toz esrarda Türkiye’de yakalanan miktara baktığımızda Kırıkkale 3’üncü sırada, kubar esrar da 5’inci sırada, eroinde de ise 18’inci sırada yer alıyor. Ekiplerimiz, 208 uyuşturucu hap, 120 civarında kaçak telefon yakalandı. 2014 yılında gençlerimize zarar veren uyuşturucu maddelerden korumak amacıyla birçok önemli projeyi hayata geçireceğiz. Çalışmalarında başarı gösteren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Asayiş ve Trafik Şubesi ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra bizlerden desteklerini esirgemeyen Kırıkkale Valisi Ali Kolat’a da teşekkür ederim”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu