Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

‘Çözüm sokakta değil’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ülkücülerin sokağa çekilmek istendiğini, her türlü iftira, provokasyonların yapıldığını öne sürerek, “Benim dava arkadaşım, genç kardeşlerime söylüyorum, sokakta hiçbir şart altında işiniz, gücünüz olmayacak, sokak karanlıktır, sokak kirlidir, sokak kanlıdır, sokak dibi görülmeyen bir kuyudur. Orada işiniz yok, iradeniz var, iradenizi kullanacak yeriniz, sandıktır. Yani çözüm, sokakta değil demokrasi içerisindedir”dedi.
‘1 NİSAN ŞAKASI…?
Bahçeli, partisinin Kırıkkale seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan’ın tekrar Kırıkkale’ye belediye başkanı olarak geleceğini belirterek, 30 Mart seçimlerinde MHP’nin bir mühür daha vurarak ve arkasından da 1 Nisan’da da Adalet Ve Kalkınma Partisi’ne 1 Nisan şakası yapacağını kaydetti. 30 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminin çok daha anlam yüklü olarak gerçekleştirileceğini ifade eden Bahçeli, şöyle konuştu:
‘SÜRECİ İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ’
“Sadece belediye başkanını, belediye meclis üyelerini, il genel meclis üyelerimizi seçmekle kalmayacak, Türkiye’nin 2014-2015 yıllarında siyaseten geleceğini belirleyecek önemli olayları da gerçekleştirecektir. Bunun ilk adımı 30 Mart 2014 Pazar günü Mahalli İdareler seçimidir. İkincisi, 28 Ağustos 2014’de Türkiye’de ilk defa Cumhurbaşkanının halk tarafından seçileceği önemli bir gün vardır. Üçüncüsü ise 2015 yılında 12 Haziran’dan evvel 25. dönem milletvekilliği seçimleridir. Demek ki milli irade olarak, bu milletin aziz evlatları olarak, önümüzde 3 aşamalı geleceğimizi belirleyecek bir süreç var. Bu üç aşamalı süreci iyi değerlendirmeliyiz. Ne yapmamız gerektiğini iyi tartışmalıyız. Herkesi dinlemeliyiz, herkesin görüşüne müracaat etmeliyiz ve bu görüşlerin ardından fikirlerinizi öz ve özet haline getirmek suretiyle siyasi tercihinizi ortaya koymanız gerekmektedir. Bunun içinde sandığa gitmek, sandığa giderken hiçbir mazereti ileri sürmeden kiminiz varsa, kiminle beraber gidecekseniz, o insanlarla beraber sandığa gitmek ve 30 Mart’ta Türkiye’nin geleceğini şekillendiren olaylar zincirinde ilk aşamayı gerçekleştirmeniz gerekiyor”

Başa dön tuşu