Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Vali Sezer Afet Bölgesinde

Batı Karadeniz'de etkili olan yağışlar nedeniyle Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta yaşanan sel felaketi ülkeyi yasa boğdu. Kastamonu'da 49, Sinop'ta 9 ve Bartın'da 1 kişi hayatını kaybetti. Kırıkkale'den Kastamonu/ Bozkurt'ta Belediyeler, iş makinaları ve personel desteğinde bulunmuşlardı. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ise Afet bölgesinde görevlendirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Batı Karadeniz’de etkili olan yağışlar nedeniyle Kastamonu, Bartın ve Sinop’ta yaşanan sel felaketi ülkeyi yasa boğdu. Kastamonu’da 49, Sinop’ta 9 ve Bartın’da 1 kişi hayatını kaybetti. Kırıkkale’den Kastamonu/ Bozkurt’ta Belediyeler, iş makinaları ve personel desteğinde bulunmuşlardı. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ise Afet bölgesinde görevlendirildi.

YERİNDE İNCELEDİ

Kastamonu/Bozkurt sel bölgesindeki çalışmaları koordine etmek üzere Afet bölgesine görevlendirilen Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Bozkurt ilçesine bağlı çevre köylerde ekipler tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Sezer, afetzedelerin yanında oldu. Sezer, Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Yunus Sezer’e Kırıkkale İl Özel İdare Sekreteri Haluk Karahan’da eşlik etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x