Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Valilik interneti etkin kullanıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çağımızın en önemli iletişim aracı internet, ülkemizde kurumların en önemli duyuru aracı oldu. Kırıkkale’deki bazı kurumlar interneti duyuru aracı olarak faal kullanıyor.
İŞTE ETKİN KURUMLAR
Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü interneti en çok kullanan kurumlar arasında listenin en başında yer alıyor. Kırıkkale İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yakup Altın ve personelin özel ilgisi ile Valilik interneti en etkin kullanan kurum olarak gözüküyor. Vali Ali Kolat’ın her adımı, duyurular ve Kırıkkale’yi ilgilendiren önemli gelişmeler anbean siteye ekleniyor.
İNTERNETTE PASİF OLAN KURUMLAR
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Defterdarlık, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve MKEK’nin resmi internet siteleri olmasına rağmen güncel hizmette bulunmuyorlar. Özellikle MKEK’nin bu konudaki pasifliği eleştiri topluyor.
İLÇELERDE İNTERNET
İlçelerde de kaymakamlık ve belediyelerin interneti kullanma açısından çok aktif olduğu söylenemez. Bazı belediyelerin göreve gelen yeni başkanla birlikte interneti kullanmaya başladığı göze çarparken, bazı belediyelerin ise internet sitesi bulunmuyor. İnternet siteleri aktif olmayan ilçelerde vatandaşlar sosyal paylaşım sitelerinde açtıkları sayfalarla ilçelerindeki gelişmeleri paylaşıyor ve tanıtım yapıyorlar.
EN GÜNCEL YAHŞİHAN
Yahşihan Kaymakamlığı ve Belediye ilçelerde interneti en çok kullanan listesinde başı çekiyor. Keskin Kaymakamlığı da güncelleme konusunda çaba gösteriyor. Keskin Belediyesi Bayram Sakallı döneminde internette aktif değildi ancak Dede Yıldırım’ın göreve gelmesi ile birlikte belediye internet ortamından gelişmeleri aktarmaya başladı. Sulakyurt, Hacılar ve Çerikli Belediyesi’nin internet sitesi yok. Delice Belediyesi ise sitesinde virüs sıkıntısı çekiyor.
GAZETEMİZ İLK SIRADA
İlimizde internet haber siteleri oldukça aktif. Yerel gazetelerin internet haber siteleri günlük haber güncellemeleri ve son dakika haberleri ile vatandaşı haberdar ediyor. Gazetemiz internet haber sitesi Haber71.net açık ara en çok takip edilen internet haber sitesi özelliğini koruyor.
 
 
 

Başa dön tuşu