Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinManşet

Verginin meyvesi hizmettir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vergi Haftası dolayısıyla Keskin İlçe Mal Müdürü Muharrem Bulak ve müdürlük personeli Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi Müdürü Nusret Kılıç’ı ziyaret ettiler.
‘FİŞ ALMAYI UNUTMAYIN’
Okul Müdürü Nusret Kılıç, öğrencileri Mal Müdürü Bulak ile tanıştırdı. Mal Müdürü Muharrem Bulak, kurumu hakkında öğrencilere bilgi verdi. Bulak, devletin en önemli gelir kaynağının vergiler olduğunu, devletin ekonomik açıdan güçlü olmasının topladığı vergilerle orantılı olduğunu belirtti. Bu yüzden öğrencilerin yaptıkları her alışverişin sonunda mutlaka fiş almalarının önemi üzerinde durdu. Öğrenciler de ziyaretten ve bu bilgilendirmeden dolayı memnuniyetlerini ifade etti.
‘SORUMLULUKLARI YERİNE GETİRECEĞİZ’
Okul Müdürü Nusret Kılıç, geçen sene Vergi Haftası dolayısıyla Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi olarak ilçe Mal Müdürlüğünü kendilerinin ziyaret ettiklerini; bu yıl da ilçe Mal Müdürlüğü ve personelinin kendilerine iade-i ziyarette bulunduklarını belirtti. Kılıç, bu ziyaretten dolayı İlçe Mal Müdürü ve personeline teşekkür etti. Kılıç, öğrencilerde vergi bilinci oluşturmak için üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getireceklerini söyledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu