Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Yeter ki bize inanın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Seçime sayılı günler kala adaylar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Demokrat Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı, Gazi Eroğlu, Etiler Mahallesinde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek, Mahalle halkına seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Eroğlu Rüzgar gibi estiklerini, söyledi.
‘ETİLER DAHA YAŞANILIR OLACAK’
Eroğlu’na Mahalle halkı yoğun bir destek verirken, Eroğlu’nun konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Eroğlu yaptığı açıklamasında Kırıkkale’nin artık yeni yüzler görmesi gerekiyor. Halk artık, eski yüzler görmekten bıktı. Biz isterdik ki Etiler’in, İstanbul’da ki Etiler gibi olsun ne yazık ki Etileri kendi haline bıraktılar. Biz Başkanlık makamına geldiğimiz takdirde Etiler gerçek hizmeti görecek. Etiler’i daha yaşanılabilir bir hale getireceğiz. Yeter ki bize inanın ve destekleyin’’şeklinde ifade etti.
‘YENİ BİR SÜRECE GİRİYORUZ’
Eroğlu, Kırıkkale’ye zarar verenlerin acilen ellerini Kırıkkale’nin üzerinden çekmelerini isterken “Yeni bir sürece giriyoruz. Başkanlık makamına geldiğimizde o eller artık Kırıkkale’nin üzerinden ellerini çekecekler. Kırıkkale’de var olduğumu ve daha neler yapabileceği herkes hizmetlerimle görecek. Ben içinizden biriyim. Buralara kolay kolay gelmedim. Hepsi sizlerin sayesinde oldu ve bu borcumu sizlere ödeyeceğim kimsenin şüphesi olmasın’’dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu