Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyasetSon DakikaYahşihan

Yahşihan'da çirkin saldırı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Son yıllarda adından sıkça söz ettiren Kırıkkale’nin en gözde ilçesi Yahşihan’a seçim arifesinde nazar değdi.
 
 
Bu akşam Ak Parti Yahşihan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Sungur’un tertip ettiği ikram toplantısına gölge düşürmek isteyen bir grup MHP’li Ak Partili bayanlara ve partililere hunharca saldırı gerçekleştirdi.
 
Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı kortej yürüyüşü tertip eden Ak Partili ilçe halkı, yasal olarak ilçe merkezinde yürüyüş yaparak, Başkan Ahmet Sungur lehine sloganlar attı. Geniş kalabalığın yer aldığı kortej, tam MHP seçim bürosu önünden geçerken ufak sözlü tartışmalar yaşanmaya başladı. Ne olduysa tam o sırada oldu.
 
Kortejin bitiminde yer alan bayanların üzerine yürüyen MHP’liler adeta çirkin bir tacizde bulundu. Kavga çıkarmaya yer arayan MHP’li olup sözde ülkücü gençlik, Ak Partililere saldırıda bulundu. Büyüklerin araya girmesi ile kavga yatıştırıldı.
 
Ancak arkada bulunan Başkan Ahmet Sungur resimlerinin olduğu seçim aracı MHP’li grup tarafından durdurularak, şoförüne linç girişiminde bulunuldu. Vücudunun muhtelif yerlerinden yaralanan sürücü, acil olarak Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı.
Linç girişimi esnasında polis kalabalığı yatıştırmakta geç kalırken, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü takviye ekip gönderdi.
Yahşihan'da çirkin saldırı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yapılan bu saldırıyı kınayan Ak Partili Yahşihan ilçe halkı, “Bayanlara böyle bir saldırıda bulunulması çok yanlıştı” şeklinde yorumlar yaptı.
 
Başkan Ahmet Sungur ise, yapılan saldırının çok üzücü ve vahim olduğunu, Yahşihan’a yakışmadığını söyledi.
 

0 0 votes
Haber Değerlendirme
22 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
kırıkkaleli
kırıkkaleli
24 Mart 2014 15:30

sayın mencet ne kadar yandaş bi adamsın sen böyle sana yazıklar olsun demek 5000 kişi üçbeş ülkücüden sopa yemiş. ya adam gibi haber yap yada ülkücülülere saldırıda bulunma. senın gibiler cok sen gıt beşir atalayı oğuz kağan köksalı ramazan can abını göğe çıkar mhp ye saldırma 30 marttan sonra görüşürüz. artık belediyeye muhalıf olarak yazarsın tabı taraf değiştirmezsen eskiden olduğu gibi

ali
ali
23 Mart 2014 00:43

sayın mencet kim nederse desin ama saygısızlık yapmak istemiyorum size yaşca büyüksünz bizden keskin spordayken abilik yaptınz bize dürst haber yapın lütfen bu yalanlar la kimseyi kandıramazsınız sizden istediğmiz yahşihanlıyı birbirine düşürmeyin uzak durun yahşihandan kirli işleri kimse yahşihan üzerinden yapmasın siz seçimden sonra gitceksinz bu insanlar aynı yerde yemek yeyip aynı yerde oturacaklar… sizden istediğmiz bizim bu girmeyin yahşihanlıların arasına…

hato
hato
Reply to  ali
24 Mart 2014 16:26

gaztecinin birebir tanık olduğumuz lafı mhp para versin onu iyi diyelim.

kadir
kadir
22 Mart 2014 14:45

ülküçülük demiyelim lütfen burda mesele rant ülküçülük apdessis topra adım atmamak dır o gencler eskide kaldı ipte salandır dılar şehit ettiler ipte sallandırdıklarında kiblede sabit kaldılar onlara yakışır ülküçülük din kardeşli kürt türk ayırt etmeden imana ve duruşa bakarlardı davaları başkaydı şimdi böyle insanlar azkaldı olanlarda siyasete yanaşmazlar ben kku de kapıları tekmiliyerek dışardan gelen çoçukları döverek isim yapma rant salma amaçı oldunu ğördüm ve bida yanaşmadım bu sadece rant meselesi dir arkasında ğç olması için zorbala bi şemsiyedir sadece anne olan o kadınlara saldıran zihniyet bu isimi hakedemez

Başa dön tuşu