Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Yahşihan’da hedef öğrenci nüfusu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Halkın yeniden onayını alarak görevine devam eden Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur kolları sıvadı.HERŞEY İYİ ANLAMDA DEĞİŞTİ

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, seçimi tekrar kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yahşihan’ın her geçen gün geliştiğini belirten Sungur, bu konuda önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. Her zaman doğrunun, iyinin yanında olduklarını belirten Sungur, göreve geldiklerinde farklı olan Yahşihan’ın, Kırıkkale’nin incisi yaptıklarını söyledi. İlçelerinin gelişmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirten Sungur, her şeyi iyi anlamda değiştirdiklerini, kaydetti.

NÜFUS 17 BİN’E YAKLAŞTI

Yahşihan’da ki değişimi herkesin gördüğünü belirten Sungur, ilçelerinden herkesin memnun olduğunu ve memnuniyetin daha da artacağını kaydetti. İlçe’nin nüfusunun her geçen gün arttığını belirten Sungur, 9 bin nüfusla aldıklarını şu an nüfusun 17 bine yaklaştığını ifade etti. Nüfusun artmasının kendileri için önemli olduğunu belirten Sungur, Kırıkkale’de nüfusu artan tek ilçe olduklarını, bunun da çok önemli ve çok büyük bir başarı olduğunu bildirdi.

ÖĞRENCİLER NÜFUSA DAHİL OLMALI

Gençlerin buluşma noktası haline gelen ilçelerinin, yapılan sosyal sorumluluk projeleri, kültürel etkinlikler ve üniversite festivalleri ile geliştirdiklerini belirten Sungur, önemli bir ilçe haline geldiklerini bildirdi. Yenişehir’de önemli projeler yaparak, üniversite gençleriyle büyük bir ivme yakaladıklarını belirten Sungur, Üniversite nüfusunun da önemli olduğunu belirten Sungur, üniversiteli öğrencilerinin ilçe nüfusuna kaydolmaları konusunda platformlar oluşturulacağını ifade etti.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
11 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu