Genel

Keskin’de Mahalle Çeşmeleri Yeniden Akmaya Başladı

Keskin ilçesine bağlı Gündoğdu Mahallesi’nde uzun yıllardır kullanılmayan mahalle çeşmeleri yeniden vatandaşların hizmetine kazandırılıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Keskin ilçesine bağlı Gündoğdu Mahallesi’nde uzun yıllardır kullanılmayan mahalle çeşmeleri yeniden vatandaşların hizmetine kazandırılıyor.

İÇME SUYUNA ULAŞMA İMKÂNI BULDU

Göreve kısa süre önce başlayan Mahalle Muhtarı Vahit Canatan’ın girişimleriyle onarılan çeşmeler, mahalle sakinlerinden büyük takdir topluyor. Mahallede yıllardır atıl durumda bulunan ve su akmayan çeşmelerin bakım, onarım ve restorasyon çalışmalarını başlatan Muhtar Canatan, ikinci çeşmenin de yeniden aktif hale getirildiğini açıkladı. Yapılan çalışmalarla birlikte vatandaşlar yeniden sağlıklı içme suyuna ulaşma imkânı buldu.

MAHALLE HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN

Konuyla ilgili açıklama yapan Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Vahit Canatan, mahallede eksik görülen hizmetleri tek tek yerine getirmek için çalıştıklarını belirterek, “Mahallemizin ikinci akmayan çeşmesini de onarıp restore ederek yeniden vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Çeşmelerimiz artık yeniden akıyor. Mahalle halkımıza hayırlı olsun” dedi.Mahalle sakinleri ise özellikle yaz aylarında büyük ihtiyaç duyulan çeşmelerin yeniden kullanıma açılmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek Muhtar Canatan’a teşekkür etti. Gündoğdu Mahallesi’nde diğer eski çeşmelerin de ilerleyen süreçte yenilenerek hizmete açılması hedefleniyor.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x