Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Türk Metal 1963, liderliğe demir attı

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Kırıkkale temsilcisi Türk Metal 1963 futbol kulübü, önemli başarıya imza atıyor. TM 1963 futbol kulübü, topladığı puanlarla liderlik koltuğunu kimseye kaptırmıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Kırıkkale temsilcisi Türk Metal 1963 futbol kulübü, önemli başarıya imza atıyor. TM 1963 futbol kulübü, topladığı puanlarla liderlik koltuğunu kimseye kaptırmıyor.

İÇ VE DIŞ SAHADA BAŞARI GÖSTERİYOR

2023-2024 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapan ve morallerin son derece yüksek olduğu Türk Metal 1963 Futbol Kulübü, her geçen gün şampiyonluğa bir adım daha ilerliyor. 9 hafta boyunca topladığı 24 puanla liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayan Türk Metal 1963, hem iç saha hem de dış sahada rakiplerine adeta fırsat vermiyor. Kırıkkale ekibi Türk Metal 1963 Bölgesel Amatör Ligde doludizgin yoluna devam ediyor. Kırıkkale’nin Bölgesel Amatör Lig takımı olan ve oynadığı maçlarda 24 puan toplayan Türk Metal 1963, başarıdan başarıya koşuyor.

YENİ SEZONDA HEDEF 3. LİGE ÇIKMAK

Sezona iyi bir başlangıç yapan Türk Metal 1963, şampiyon olup yeni sezon için 3. Lige çıkmayı hedefliyor. Samsun Büyükşehir Belediyespor’u kendi saha ve seyircisi önünde 3-0 yenmeyi bilen Türk Metal 1963, 20 Aralık Çarşamba günü ligin 10’uncu haftasında deplasmanda sahaya çıkacak. 12 puanla 9’uncu sırada yer alan Alaçamspor’a karşı sahaya çıkacak olan Türk Metal 1963, mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak.

İNANARAK ŞAMPİYONLUĞA İLERLİYORUZ

Teknik direktör Süleyman Polat oyuncularına güvendiğini ve bu birinciliği sezon sonuna kadar korumayı planladıklarını ifade etti. Kulüp yönetimini ve oyuncularını tebrik eden Polat, “Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah takımımızı hak ettiği yerlere yükselteceğiz. Gerçekten oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini sahada gösteriyor. Kendilerine çok teşekkür ederim” dedi. Türk Metal 1963’ü el birliğiyle bir üst lige taşıyacaklarını belirten Polat, “Bu takım şampiyonluğa gidiyor, Yeter ki Kırıkkale halkı bizi bu yolda yalnız bırakmasın. Ara transfer dönemine kadar eksiklerimizi görüp ona göre gerekli hamleleri yapacağımızdan taraftarımızın hiç şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

KOCAOĞLU: “BİZLER ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Türk Metal 1963 için emek veren herkesi tebrik eden Kulüp başkanı Serkan Kocaoğlu yaptığı açıklamada, “Sezon başında transferlerde ince eleyip sık dokuduk şu anda onun meyvelerini topluyoruz. İnşallah sezon sonunda şampiyon olup 3.Lige çıkıp Kırıkkale halkını gururlandırırız. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Bu takıma, Kırıkkale’ye şampiyonluk yakışır. Bizler inanın şampiyon olacağız” dedi.

Haber: Tahir Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu