Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

YİBO’DA MORAL VE SEVGİ GÜNÜ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de STK’lara örnek olacak etkinlik

Kırıkkale (Gazibeyli köyü Erkoçlar) Dulkadiroğulları Kültür, Sanat, Tarih, Turizm, Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinin ve Kırıkkale Sanatçılar ve Müzisyenler Derneği (SAMDER)’in YİBO öğrencilerine moral olmak amacıyla ortaklaşa düzenlediği etkinlik büyük beğeni topladı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Kırıkkale Dulkadiroğulları Derneği ve Kırıkkale SAMDER’in işbirliğinde Hüseyin Kahya Yatılı Bölge Orta okulunda eğitim ve öğretimlerine devam eden öğrencilere yönelik Moral ve Sevgi günü düzenledi. Dulkadiroğulları derneği kadın üyelerinin kendi elleriyle hazırladıkları yiyecek ve içecekler öğrencilere ikram edilirken, SAMDER üyesi sanatçıların seslendirdiği parçalarla doyasıya eğlendi. Moral ve Sevgi gününde Dulkadiroğlu bey şerbeti ikramı edilirken, iki derneğin ortaklaşa düzenlediği etkinlik büyük beğeni topladı. Etkinlik sonunda Kırıkkale’de bulunan STK’lara örnek olacak bir etkinliğe imza atan Dulkadiroğulları Derneği Başkanı Cengiz Erkoç’a plaket verildi.

YİBO ÖĞRENCİLERİNE MORAL

Bu tür sosyal etkinliklerin devamının geleceğini belirten Kırıkkale Dulkadiroğulları Kültür, Sanat, Tarih, Turizm, Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Cengiz Erkoç “Bir aile derneği olmamıza rağmen gerek Aşık Serda-i’yi anma sıla-i rahim şenlikleri, gerekse ilimizin kültürünü gelenek ve göreneklerini ön plana çıkartma etkinlikleriyle Kırıkkale’nin en aktif derneği olmak bize gurur veriyor. Bu etkinliklerimizin yanında birde YİBO’da eğitim gören çocuklarımızın yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Kırıkkale Sanatçılar ve Müzisyenler Derneğimiz işbirliğiyle yaptığımız etkinlikte çocuklarımıza eğitimlerinde daha başarılı olmaları adına moral verdik. Emeği geçen derneklerimizin yöneticilerine, üyelerine ve etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x