Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

‘Her zaman doğrunun yanında olduk’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, seçim çalışmaları kapsamında Hacıbey TOKİ 1+1 sakinleriyle bir araya geldi. TOKİ sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Sungur, “Her zaman doğrunun ve iyinin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi. 
‘KIRIKKALE’NİN İNCİSİ OLDUK’
Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçede bulunan vatandaşlarla bir araya gelerek seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı. Yahşihan’ın marka ilçe olduğunu belirten Sungur, önemli çalışmalar yaptıklarını ve bundan sonra da çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Her zaman doğrunun, iyinin yanında olduklarını belirten Sungur, göreve geldiklerinde farklı olan Yahşihan’ın, Kırıkkale’nin incisi yaptıklarını söyledi.
‘Her zaman doğrunun yanında olduk’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BİN 200 KİŞİLİK CAMİİ PROJESİ
Sungur, kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini, hep birlikte daha güçlü bir Yahşihan projesinde buluşmak istediklerini bildirdi. Seçimlerden sonra da projelerinin olacağını belirten Sungur, yeşil vadi projesini tek başına yapmak istediğini ve bu konuda önemli görüşmelerin ve çalışmaların olduğunu söyledi. Yine ilçeye 1200 kişilik büyük bir Cami projesi yapacaklarını belirten Sungur, mevcut Camileri’nde yenilendiğini kaydetti.
‘Her zaman doğrunun yanında olduk’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
‘ÜNİVERSİTE ŞEHİR İLE KAYNAŞMALI’
Gençlerin buluşma noktası haline gelen ilçelerinin, yapılan sosyal sorumluluk projeleri, kültürel etkinlikler ve üniversite festivalleri ile geliştirdiklerini belirten Sungur, önemli bir ilçe haline geldiklerini bildirdi. Yenişehir’de önemli projeler yaparak, üniversite gençleriyle büyük bir ivme yakaladıklarını belirten Sungur, Eskişehir modelini örnek aldıklarını ve üniversiteyi şehirle kaynaştırmak için çalıştıklarını söyledi. Üniversite nüfusunun da önemli olduğunu belirten Sungur, mevcut nüfusa 25 bin kişinin eklendiği takdirde nüfuslarının 40 bin olduğunu ifade etti.
NÜFUSU ARTAN TEK İLÇE
Yahşihan’da ki değişimi herkesin gördüğünü belirten Sungur, ilçelerinden herkesin memnun olduğunu ve memnuniyetin yeniden başkan olması durumunda daha da artacağını kaydetti. Nüfusun artmasının kendileri için önemli olduğunu belirten Sungur, Kırıkkale’de nüfusu artan tek ilçe olduklarını, bunun da çok önemli ve çok büyük bir başarı olduğunu bildirdi.

Başa dön tuşu