Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

ABD ateşle oynamaya devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ABD ateşle oynamaya devam ediyor

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, ABD Başkanı Trump’ın Kudüs ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

 

KUTSAL BİR MEKÂNDIR

ABD Başkanı Trump’ın Kudüs ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösteren MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, “Henüz terör örgütlerine verdiği desteğin izahını yapamayan ABD yeni bir gafa daha imza atmıştır. Mescidi aksa ilk kıblemiz olması münasebeti ile biz Müslümanlar ve Tüm İslam coğrafyası açısından kutsal bir mekândır. Kudüs Diğer dinler içinde mukaddes kabul edilen ve uyum içinde yaşanan kadim bir şehirdir. ABD Başkanı Ülkesinde Yahudi lobisine ve iç siyasi unsurlara hoş görünme sevdası ile Ortadoğu’da bir fitili ateşleme yoluna gitmiştir. ABD Kudüs’ü İsrail’in Başkenti olarak kabul etmesi ve büyükelçiliklerin buraya taşınmasını istemesi ile Ortadoğu’nun kalbine hançer saplamaktır”

 

HUZUR İÇİNDE YAŞAMIŞTIR

“Bir buçuk milyarlık İslam alemi bu duruma sessiz kalmaması gerekir. Ecdadımızın 400 yılı aşan bir süre hâkimiyeti altında kalan Kudüs Türklerin adalet anlayışı ile huzur içinde yaşamıştır. Filistin bu durum ve vaziyet altında yalnız bırakılmamalı ve Müslüman uyanmalıdır. ABD emperyalizmine boyun eğmeden her fert bu hadsizliğe gereken tepkiyi göstermesi gerekir. Siyaset üstü düşünüp topyekûn hareket etme mecburiyeti doğuran bu olayın yine muhatapları tarafından en kısa zamanda düzeltilmesini arzu ediyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x