Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Aksoy güven tazeledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Aksoy güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi Karakeçili İlçe Başkanlığı’na yeniden Hasan Aksoy seçildi. Kongreye katılan CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, ilçe halkı ve köylülerin sorunlarını da dinledi

 

DOĞRULARI GÖREBİLİRİZ

Belediye Parkı’nda bulunan bir kıraathanede düzenlenen kongrede konuşan CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Yörük bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldiğini ve bunun için Karakeçili’nin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Siyasetin ülke ve dünya sorunlarını tartışma ve değerlendirme ortamı yarattığını ifade eden Demir, “Aklımızı iyi çalıştırarak doğruları görebiliriz.”

 

ZİYARETLERDE BULUNDU

“Bizi yönetecek olanları siyaset sayesinde değerlendiririz. Parlamentoda toplum daha nasıl huzurlu olur onu tartışıyoruz. Doğru söyleyen de var söylemeyenler de. Bunu değerlendirecek olan halktır.” diye konuştu. CHP İl Başkanı Ahmet Önal ve partililerin katıldığı kongreye, tek aday olarak giren mevcut başkan Hasan Aksoy yeniden başkanlığa seçildi. Milletvekili Demir, kongrenin ardından esnaf ziyaretinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x