Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Anlamlı kampanya

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anlamlı kampanya

Kırıkkale’de Hasan Ali Yücel İlkokulu öğretmenleri düzenledikleri sosyal sorumluluk projesi ile toplumsal duyarlılığa katkıda bulunuyor.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞUYOR

İlkokulda görev yapan Müdür Yardımcısı Alper Boyraz ve Öğretmen Füsun Özçelik Güney, oluşturdukları ‘Bir Elde Sen Uzat’ yardım kampanyası ile okulun giriş koridoruna koydukları kutu aracılığıyla ihtiyaç sahipleri için maddi yardım topluyor. Üç haftadır devam eden kampanyada son gün Cuma. Düzenledikleri yardım kampanyası hakkında bilgi veren Müdür Yardımcısı Boyraz, “Şöyle bir fikir ortaya attık, okulumuzda ya da çevremizde gerçekten maddi durumu kötü olup sıkıntıda olan insanlar var.”

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİ TESPİT EDİLİYOR

“Biz de sosyal sorumluluk projesi kapsamında, okulumuzdaki öğrenciler ve öğretmenler ile birlikte bu tür insanları tespit edip bu insanlara bir elde biz uzatalım diye bir yardım kampanyası düzenlemeyi düşündük. Yaklaşık üç haftadır okulumuzda devam ediyor, bu hafta sona erdireceğiz. Buradan çıkan miktarla beraber tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulunacağız.”

 

YARDIM KUTUMUZA ATIYOR

Yardım kampanyamızı velilerimizin hepsi olumlu karşıladı. Çok güzel düşündünüz, böyle bir projenin okulda gerçekleşmesi çok iyi, öğretmenlerinde buna destek olmasından veliler bir hayli memnun. Onlarda gerekli ilgiyi alakayı projemize gösteriyorlar. Bunun yanı sıra bir amacımızda çocuklar arasında yardımlaşmayı ve paylaşmayı sağlamak. Öğrencilerimizde gelip yardımlarda bulunuyorlar. Örneğin bazı öğrencilerimiz evden günlük aldığı harçlığın yarısını okul kantininde harcıyorsa yarsını da gelip yardım kutumuza atıyor” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x