Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Askere ihtiyaç varsa bizde varız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Kırıkkale’de yaşayan emekliler artan terör saldırılarının akabinde silahaltına alınması talebiyle TSK’ya başvurmaya hazırlanıyor.
 
BİZLERDE MÜCADELE ETMELİYİZ
Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin terörle mücadele etmek amacıyla silahaltına alınmaları için dilekçeyle Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) müracaat etmeye hazırlanıyorlar. Başkan Keskin, son günlerdeki terör saldırılarını hazmedemediği için böyle bir talepte bulunduklarını söyleyerek, “Çözüm Süreci’ni ihlal eden PKK’ya karşı mücadelede etkin rol almak istiyoruz. Eğer bizlere ihtiyaç varsa orduya kabulümüz için talepte bulunuyoruz”
 
YALAN SÖYLÜYORLAR
Keskin, “Bunların ‘Biz barış yapacağız’ sözlerine inanılacak bir durum kalmadı. Yalan söylüyorlar. Bizi oyalayıp çoğalıyor ve birikim yapıyorlar. Her ne kadar Cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini korumak için çaba gösterdiyse de onun çağrısından anlamadılar ve anlamak da istemediler. Ben de bu nedenle orduya tabi olmak için müracaat ettim. Genelkurmay Başkanım geliyorum, beni kabul edin. O canilerin hakkından gelmek için asker olmak istiyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu