KırıkkaleManşet

Baks geçit yenileniyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Nur Camii önü baks geçitte yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

 

YEŞİL ALAN TALİMATI VERDİ

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen baks geçit düzenleme çalışması son hız devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç ve Fen İşleri Müdürü Kürşat Altop’tan bilgi aldı. Saygılı, ayrıca inşaat alanında bulunan vatandaşlarla da sohbet ederek, yapılan çalışma hakkında bilgi verdi. Atatürk Bulvarı ile Hürriyet Caddesini birbirine bağlayan baks geçit yenileme çalışmasında yeşil alan konusunda yetkilileri uyaran Saygılı, Baks geçit giriş ve çıkışlarında ağaçlandırma, yeşillendirme çalışmasının yapılması konusunda talimat verdi.

 

TRAFİK RAHATLATILACAK

Yetkililerden yol ve kaldırım genişliği hakkında bilgi alan Saygılı, kaldırım ölçümünün yapılmasını isteyerek, vatandaşın daha geniş ve güvenli bir alanda geçiş yapmaları için bu yönde talimatlar verdi. Baks geçit yenileme çalışmasının yapılması ile birlikte bu alanın farklı bir görünüme sahip olacağını belirten Saygılı, “Kolay ulaşım ve trafik yoğunluğunun en aza indirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadesinde bulundu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
mustafa yılmaz
mustafa yılmaz
10 Aralık 2014 09:41

BULUT SİTESİ ÖNÜ 499 SK TARAFI 4 YILDIR ÇAMUR DERYASI HERYER ÇÖKMÜŞ DURUMDA BİDE ELEKTRİKLERİ YERİN ALTINA ALDILAR ORALARDA ÇÖKTÜ TAM KÖY YOLU OLDU FEN İŞLERİNİ ARTIK ARAMAKTAN BIKTIK GELİN BİDE BURALARA EL ATIN BAŞKAN

Başa dön tuşu