Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Boğulmalara devriyeli önlem

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte boğulma olaylarının önüne geçmek amacıyla harekete geçti. Müdürlük tarafından Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne 1 adet katlanır şişme bot (takım) 1 adet 15 Hp dıştan takmalı bot motoru ve 2 adet can yeleği teslim edildi.

VATANDAŞLAR BİLİNÇLİ OLMALI

Konu hakkında müdürlük tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “İlimizin sınırları içerisinden geçen Kızılırmak nehrinde boğulma vakalarının sıklıkla yaşandığı Karakeçili Çeşnigir Köprüsü, Karaahmetli Barajı, Bahşılı Celal Bayar Parkı ile Kızılırmağın diğer bölgelerinde önleyici ve kurtarma tedbirleri olarak, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüz Arama ve Kurtarma Ekiplerince 11.07.2017tarihinden itibaren her gün Saat 12.00 ile 17.00 saatleri arasında Kızılırmak nehri civarında suya giren vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olmaları için uyarılar yapılmaktadır.”

BOT VE CAN YELEĞİ TESLİM EDİLDİ

“Arama ve Kurtarma Teknisyenlerimiz yaptıkları bu devriye görevi esnasında suda zorda kalan vatandaşlarımıza ve boğulma olaylarında müdahale etmektedir. Belediyemiz ile yapılan ortak çalışmalar kapsamında İlimiz Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüzce Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüze arama kurtarma ve eğitim faaliyetlerinde kullanılmak üzere; 1 adet katlanır şişme bot (takım) 1 adet 15 hp dıştan takmalı bot motoru 2 adet can yeleği teslim edilmiştir” denildi.

Haber Merkezi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x