Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Cakıcı “Her tanıdığım suç işlerse sorumlusu ben miyim?” diye sordu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cakıcı “Her tanıdığım suç işlerse sorumlusu ben miyim?” diye sordu

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde Cezaevinde bulunan Alaattin Çakıcı avukatı aracılığıyla bir açıklamada bulunarak, yapılan operasyonlara atıfta bulunarak “Her tanıdığım suç işlerse sorumlusu ben miyim?” diye sordu.

Çakıcı açıklamasında “Sayın Cumhurbaşkanım, Sana söz vermiştim bu zorlu süreçte hakkında olumsuz hiçbir cümle kurmayacağım diye.Yıllardır Türkiye’de her hapishaneye beni sürdürttün. Bu ülkede FETÖ’yle yatağa ben girmedim sen girdin. Allah yüzüne baktı FETÖ’yle yapmış olduğun 12 yıllık ortaklık neticesinde bu ülkeyi 15 Temmuz felaketine Amerika’ya köpeklik yapan FETÖ’cülerle birlikte uzun yıllar ABD’ye hizmet ettin.Allah yüzüne baktı ülkemiz felaketin eşiğinden döndü.

Tövbe edip millete söz verdin.Bu ülkede şehirleri Pkk sempatizanlarına teslim ettiniz.Yakın zamana kadar Pkklılar Doğu’da ve Güneydoğu’da dağlarda ve şehirlerde öz yönetim kurup kısa bir süre devlet otoritesini zaafa uğrattığını millet biliyor.Devletimizin beka sorunu olduğunda bu millet senin ordusuyla kendisiyle yanında yer aldı.Başarı senin değil.Haindir diyecek kadar ileri gittiğin TSK’nın, kızdığın zaman hain gibi gördüğün polis teşkilatının.

Bir de kendine Osmaniyeli bir yamak bulmuşsun.Bu vatan hainleri olan Pkklılara her türlü kültürel özgürlük sen ve yol arkadaşın vermedi mi ? Şimdi bir kahraman gibi çıkıp Fırat Kalkanı’nda, Afrin’deki milletimizin başarısını kullanarak milletimizin karşısında konuştuğun gibi bir kahraman edasıyla konuşup sanki Kurtuluş Savaş’ı veriyormuş gibi Amerikalılarla birlikte ve FETÖ’cü hainlerle birlikte Pkk ile yatağa girerek bu ülkeyi ve coğrafyamızı kan gölüne çevirdiniz.Bu ülke milleti inancıyla, askeriyle,polisiyle birlikte bekamız için yurt içinde ve yurt dışında bedenlerini siper ettiği,eski ortakların Amerikalılar, Fetöcü hainler bu şanlı mücadeleyi şok yaşayarak seyretmektedir.Bir de kendine bir içişleri bakanı bularak sokakları Pkk sempaztizanlarından temizleyeceğine, iktidara geldiğin günden beri bütün Karadenizli insanları hapse soktun.İki gündür İstanbul’da operasyon yapıyorsunuz.

Ben suç işlemişsem cezasını işlemeden kabul eden tiplerdenim. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın emriyle İstanbul’da başlattığınız operasyon.Benim Antalya ile ne işim var ? Her tanıdığım suç işlerse sorumlusu ben miyim?

Recep Efendi bugüne kadar hastalıklarıma sığınmadım.3 defa tahliye ediliyorken sana bağlı Adalet Bakanlığı küçük bir ceza gönderdi. Ben kadayıyım; eroinci değilim, devlet hazinesini soymadım.Yakınlarıma,arkadaşlarıma devletimi soydurmadım.Daha evvel de söyledim vatan ve devletim benim için vazgeçilmezdir.Hiçbir zaman şu anda vatan haini dediğin köpelerle bir yatağa girmedim.Ağzımı açmıyorum bundan on gün evvel de 2.5 sene cezam tasdiklendi.Bir sürü mahkemem var seninle ilgili.Bunun nedeni seninle ilgili sözlere sahip olduğum için.Sözleri asla inkar etmem yeniden gündeme getirip bu ülkede kaos yaratmadım.Sen ne kinci adamsın be ! Bana ve aileme yargısız infaz yapabiirsin beni Fetö’cü batıya yalakalık yapan hain mi zannediyorsun.

Bu sözlerim senin asla makamına değildir.Olağanüstü hal çıkarmışsın istiyorsan hastaneye gidiyorken beni istediğine kaçmak istedi deyip öldürtebilirsin.Türkiye’de istediğin yere sürebilirsin.Unutma 1.Dünya ve 2.Dünya harbinde galip devletlerden biri olan İngiltere savaştan sonra seçime gittiği zaman zannettiler ki savaş başarısı tekrar onları iktidara taşıyacak her iki dönem de seçimlerde muhalefet kazandı.Aziz Türk Milletini ilkokul çocuğu yerine koyup askerin ve polisin başarısından dolayı bir kahraman edasıyla onlara seminer vermektesin.Allah da biliyor bu millet de biliyor kimin ABD ile yatağa girdiğini bu ülkede Fetöcüleri palazlandırdığını.Şimdi de diyorsun ki vatan hainleri ile yol arkadaşlığı uzun yıllar yapanın ismi heralde Alaattin Çakıcı değildi.

Ben ne suç işlemişsem cezamı çekiyorum daha 20 yıl yatmam gerekiyorsa yatarım.

Ömrümde hiç kıblem Washinton’daki Beyaz Saray olmadı.Kudüs ve Filistin’i kullanarak dümenden arada İsrail’e laf atıyorsun hala diyemiyorsun Türk ve İslam Dünyası’nın en büyük düşmanı ABD, Avrupa Birliği,siyonist üst akıl İsrail devletidir.Arada bir ABD’ye atıp tutuyorsun neden Menbiç’e saldırmıyorsun.Kobani’ye Kuzey Irak’a sözde oralara operasyon yapacağız diyorsun oralara dilde değil sahada neden operasyon yapmıyorsun? Gözlerinle gördün hain dediğin asker ve aileleri Güneydoğu’da,Afrin’de,Fırat Kalkanı’nda destan yazdı.Onların zaferlerini seçimler gelmeden bu kutlu zaferi niye seçim propagandası yapıyorsun?

Bak şimdi sivil kimliğine konuşuyorum.Sayın Rizeli Recep Tayyip Erdoğan benim için devlet ve makamları önemlidir.Şahıslar hiç önemli değildir.Sana başka ne laf söyleyeyim ne diyeyim Trabzonlularla ve Karadenizlilerle düşmanlığın ne ?

Sana değil Aziz Türk Milleti’ne şanlı ordumuza canlarını feda eden polislerimize saygılarımla arz ederim.

NOT: Konuşmalarında kurt işareti yapıyorsun Türk’ün kurdunun ne biyolojik yapısında ne de Türk’ün töresinin genleriyle oynanmamıştır.Senin konuşmalarında kurt işareti yaptığın genleriyle oynanan Alman kurt işareti yaptığın genleriyle oynana  heralde Alman kurdunu ölçü alıyorsun.Dinimizden bahsediyorsun Kuran’dan, Peygamber Efendimizden,sahabeden ve Rabbimin salih kullarından misaller veriyorken bir tek kendini müslüman zannediyorsun.

Kim mümün kim müslüman sen değil Allah bilir.

Bir de yanına bir Osmaniyeli almışsın.Kurtları paramparça eden dörde bölen yamağınla meciste ve sarayında sadece konuşuyorsunuz.Bir kaç yıl evveline kadar Atatürk’e hakaretler edip küçük düşürmeye çalıştığınızı bu millet biliyor.Şimdi her konuşmada Atatürk’den bahsediyorsunuz.CHP’nin içindeki sahte Atatürkçülerden sizin ne farkınız var ?

İdamı geri getirin Tayyip Erdoğan’a dil uzatmanın cezası idamdır ibaresini koyun.Bugüne kadar konuştuğum sözlerden bir adım geri adım atarsam mezarda yatan anam kahpe olsun.Yahu yıllardır cezaevinden sana konuşuyorum sahibi Allah olanın yeryüzünde kimseden korkusu yoktur.

Alaattin ÇAKICI

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x