Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Çalışmalara yerinde inceleme

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Mimar Sinan Caddesinde devam eden andezit kaplama çalışmalarını yerinde inceledi.

 

CADDE ESNAFINDAN TEŞEKKÜR

Şehir Merkezinde bulunan Mimar Sinan Caddesinde andezit kaplama çalışmaları devam ediyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek mevcut durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar veren Başkan Saygılı Cadde esnafı ile de bir araya geldi. Mimar Sinan Caddesi esnafı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Saygılı’ya teşekkür etti.

 

PROGRAM HAZIRLANDI

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, çalışmaların artarak devam edeceğini ifade ederek “Melek Girmez sokağı olarak bilinen bu cadde ve sokakların çehresini değiştiriyoruz. İnşallah yeni düzenleme ile buradaki Cadde ve Sokaklarımız şehrimize modern bir görüntü kazandıracak. Andezit Kaplama, asfalt, kilit parke ve sathi kaplama çalışmalarımız program dahilinde devam edecek. Şehrimizde çalışma yapılacak Cadde ve Sokakları önceden tespit ettik. Bu tespitlere göre program hazırladık. Bu program dahilinde çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x