Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Çiçekçilerden Vali’ye ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çiçekçilerden Vali’ye ziyaret

Kırıkkale Çiçekçiler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Dernek Başkanı Bayram Yurdakul hazırladıkları proje hakkında bilgi verdi.

 

KESME ÇİÇEKÇİLİK PROJESİ

Ziyarette İç Anadolu´da ve ilimizde ilk olarak uygulanacak olan kesme çiçek üreticiliğiyle ilgili proje hakkında bilgiler sunan Dernek Başkanı Bayram Yurdakul, kesme çiçekçiliğin en çok KDV üreten sektörler arasında olduğunu belirterek, “Özellikle son yıllarda yurdumuzdaki kesme çiçek üretimi iç talebi karşılayamadığı için çoğu ürünlerimizi başta Hollanda olmak üzere Avrupa ve Afrika ülkelerinden ithal etmek zorunda kalıyoruz” dedi.

 

DIŞA BAĞIMLILIĞI AZALTMAK İÇİN

Yurdakul, dışa bağımlılığı azaltmak ve ülke kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla İç Anadolu bölgesinde örnek teşkil edecek projeyi Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´a arzettiklerini ve destek sözünü aldıklarını söyledi. Kendilerini kabul ettiği için destek sözünden dolayı teşekkürlerini ilettiklerini bildirdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x