Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Dulkadiroğullarının kadınları şehitlikte

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin en aktif dernekleri arasında yerini alan Kırıkkale Dulkadiroğulları (Erkoçlar) Derneğinin bayan üyeleri aylık olağan toplantısını yaparken, toplantı sonrası Kırıkkale şehitliğini ziyaret ederek şehitler için dua etti.

 

ŞEHİTLER İÇİN DUA ETTİLER

Kırıkkale Dulkadiroğulları Derneğinin bayan üyeleri aylık istişare toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının 18 Mart’a denk gelmesi nedeniyle derneğin bayan üyeleri toplantı sonrasında Kırıkkale Şehitliğine ziyarette bulundu. 18 Mart Şehitleri anma günü ve Çanakkale Zaferinin 103. Yıl dönümü nedeniyle yapılan ziyarette şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Dernek üyeleri ayrıca kendi köyleri Gazibeyli köyü sakinlerinden şehitlerin kabirlerini de ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Cengiz Erkoç bu tür önemli günlerde etkinlik gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x