Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kadına yönelik şiddet konuşuldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kadına yönelik şiddet konuşuldu

Kadına yönelik şiddetle mücadele il eylem planı çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından eğitim düzenlendi. Eğitimin açılışında konuşan İl Müdürü Hatice Uğurlu, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konularında yapılan çalışmalar tam hızla devam edeceğini söyledi.

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDECEK

Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri ve Üniversitelerin temsilcileri katkı ve katılımları ile Kırıkkale 2018 Yılı İl Eylem Planı çerçevesinde “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” konularında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda Eğitici Eğitimi verildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu, İl Müdürlüğü, Sivil Toplum Örgütleri ve Üniversiteler işbirliği ile Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konularında yapılan çalışmalar tam hızla devam edeceğini söyledi.

BİLGİLER VERİLDİ

Program da Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zeynep Tezel’in “Toplumsal Cinsiyet Eğitimi” konulu sunumu, Psikolog Selda Usul Ergörün’ün “Kadına Yönelik Şiddet” konulu sunumu, Kırıkkale Barosundan Avukat Sinem Oktar Toksarı’nın “6284 ve Kadın” konulu sunumu, Sosyolog Havva Şensoy’un “Aile İçi İletişim” konulu sunumu, Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Yrd. Doç Dr. Müzeyyen Özhavzalı’nın “Erken Yaşta Evlilik” konulu sunumu ardından Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Rukiye Eryılmaz’ın kapanış konuşması ile 2018 Yılı Kadına Karşı Şiddetle Mücadele ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği kapsamında kurulan teknik kurul eğitici eğitimi sona erdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x