Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Karakeçili ve Keskin’de Muhtarlar Günü Kutlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili ve Keskin ilçelerinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Karakeçili Atatürk ve Türk Büyükleri Parkı’nda düzenlenen törende, muhtarlar Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak saygı duruşunda bulundu.

Buradaki törenin ardından İlçe Özel İdaresi Müdürü Halil İbrahim Güneş ile muhtarlar, Kaymakam Emrah Uzun’u ziyaret etti.

Kaymakam Uzun, yaptığı konuşmada, muhtarların, mahallelerin ve köylerin sorunlarını çözüme kavuşturmakta önemli bir çözüm ortağı olduğunu söyledi.

Vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek adına uyum içerisinde çalıştıkları muhtarlara, gereken destek ve önemi devlet olarak verdiklerini belirten Uzun,şöyle konuştu:

“Muhtarlarımız, yerel demokrasimizin en önemli unsurlarından biri olup, hizmeti vatandaşa sunmamızda bizlerin vazgeçilmez bir değeridir. Vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapı muhtarlıklarımız olmaktadır. Muhtarlarımız hem milletimizi hem de devletimizi temsil etmektedir. Vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin köylerimize ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen muhtarlarımızın gününü kutluyor, başarılar diliyorum.”

– Keskin

Keskin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Keskin Muhtarlar Odası Başkanı Nevzat Şaşmaz ve beraberindekiler, Atatürk Anıtı’na çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulundu.

Şaşmaz, burada yaptığı konuşmada, bundan sonra her yıl daha geniş katılımla günün daha etkili kutlanması için çalışacaklarını söyledi.

Tören, Ziraat Odası Başkanlığı salonunda verilen ikramın ardından sona erdi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x