Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kavşakta Sona Doğru

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ulaştırma Bakanlığı tarafından yaptırılan ve inşaatının uzun sürmesi ve Terminal önündeki yükseklik nedeni ile eleştirilen Köprülü kavşakta sona gelindi.

ELEŞTİRİLMİŞTİ

Ankara-Kayseri Karayolu birleştiren Terminal mevkiindeki köprülü kavşak yapımı inşaatının bitimize az kaldı. Tünel çalışmalarında kazı işlemleri tamamlanmaya yüz tutarken, üst köprü inşaatında son tabla kaldı. İnşaat süresinin uzun sürmesi ve doğu yönündeki yüksekliğin büyük olması ile eleştiri oklarını üzerine çeken köprülü kavşak inşaatı sona yaklaştıkça vatandaşları sevindiriyor. İnşaatın başladığı günden bu yana trafik çilesi çektiren ve toz bulutları ile mahalleliyi canından bezdiren inşaatın sona yaklaşması vatandaşları sevindirdi.

PODİUM AVMDE KRİZ ÇIKTI

İnşaatın uzun sürmesi ve PODİUM AVM’nin işlerini doğrudan etkileyen köprülü kavşak inşaatı, AVM esnafları arasında kriz çıkmasına neden oldu. Kavşak inşaatı nedeniyle AVM’ye giren çıkan sayısı azalırken, kiralarda herhangi bir düşüş olmaması esnaflar arasında kriz yaratırken, inşaatın tamamlanmaya yaklaşması krizinde son bulacağı ümidini doğururken esnaflar “Bitecekse bitsin artık. Ankara şartlarında kira ödüyoruz, İnşaattan dolayı işlerimiz doğrudan etkilendi. Zarar ediyoruz, Kırıkkale için bulunmaz bir nimet olan AVM de işlerin düşmesi Kırıkkale ekonomisini doğrudan etkiler. İnşallah yakın zamanda İnşaat biter de bu durumdan kurtuluruz” ifadelerini kullandılar.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x