Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinKırıkkaleManşet

Keskin suya kavuştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediyesi tarafından ilçedeki su şebekesi hattındaki çalışmalar sona erdi. Tüm ilçenin yaklaşık 50 yıllık su sorunu yapılan yenileme çalışması ile tarih oldu. Sular dün itibariyle verildi.

 

ÖZEL BORU ÖZEL HAT

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Dede Yıldırım, İSKİ’den özel boru geldiğini ve su hattının yetkililer tarafından planlanarak ileriye dönük bir şekilde yapıldığını vurguladı. Gelen boruların ve şehir şebekesi hattının ilçedeki en az 50 yıllık su sorununu tarihe karıştırdığına dikkat çeken Başkan Yıldırım, belediye olmak için gece gündüz hiç durmadan çalıştıklarını ifade etti.

 

TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM

Yıldırım yaptığı açıklamada,  “Biz dürüst bir belediyeyiz. Halkımızı mağdur etmemek için uğraşıyoruz. Biz göreve geldiğimizde Keskin Belediyesi’nin bir hayli borcu vardı. Fakat aradan geçen zamanda bu borçları ödedik ve kimseye tek kuruş borcumuz kalmadı. Keskin’e bizim dönemimizde yeniklik geldi. Hizmet geldi ve gelmeye de devam edecek. Suda yaşanan gecikmeden dolayı özür diliyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu