Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kokoreççi koko emmi’den operasyona tam destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kokoreççi koko emmi’den operasyona tam destek

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Özgür Suriye Ordusu’nun da (ÖSO) desteğiyle birlikte yürüttüğü Afrin Operasyonuna her kesimden destek gelmeye devam ediyor. Kırıkkale’de Kokoreççi koko emmi İşletmecisi Aykut Işıker, Zeytin Dalı Operasyonuna tam destek verdiğini söyledi.

 

TAM DESTEK VERİYORUZ

Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na her kesimden destek gelirken, bir destekte Kırıkkale’de kokoreççi esnafından geldi. Operasyonuna tam destek verdiklerini belirten Kokoreççi koko emmi İşletmecisi Aykut Işıker “Zeytin Dalı, Türkiye’nin emperyalizme direnme iradesinin, emperyalistlerin Suriye’de oluşturmak istediği düzeni reddetme mücadelesinin adıdır. Afrin, emperyal aklın çöküşünü sağlayacak, sömürgen devletlerin Orta Doğu’dan göçüşünü hızlandıracak iradenin karargahıdır. Suriye’de oluşturmak istedikleri düzen öyle kirli bir düzen ki tarihte eşine pek az rastlanır şekilde milyonlarca insanı katletti, yerlerinden yurtlarından etti. Bu, emperyalizmin toza dönüştürme stratejisidir. Toza dönüştürme stratejisi, emperyalizmin masa başında kurguladığı ve bizim medeniyet coğrafyamızda birkaç asırdır uyguladığı bir şiddet stratejisidir. Bu stratejinin uygulama aparatı, terörizmdir. Ben kokoreççi koko emmi olarak terör ve çatışmadan arındırılmış adil bir dünya için mücadele eden başta milletimizin seçtiği sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin Yiğit Askerlerine tam destek veriyorum. Türkiye’nin Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’nı bütün benliğimle destekliyor, cephede vuruşan askerlerimize de ‘Allah yardımcınız olsun’ diyorum ve şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x