Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KÖSTEKLİ ANNESİNİ KAYBETTİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kösteklinin Acı Günü

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Köstekli’ nin Anneleri Zekiye Köstekli  vefat etti.Dün14 Ekim 2016 Cuma günü Keskin Merkez Camii’nde Cuma namazına müteakiben kılınan ve Keskin şehir Mezarlığı’na defnedillen Zekiye Köstekli son yolculuğuna uğurlandı. Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Kösteli’yi zor gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Milletvekilileri Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı ve Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan’ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve çok sayıda STK Başkanı katıldı. Kösteklinin Kırıkkale’de bulunan evine taziye çadırı kuruldu.

Haber 71 Ailesi olarak merhumeye Allah’tan Rahmet, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Köstekli ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x