Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşetYahşihan

Masal başlıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Miniklere kapılarını geçtiğimiz yıl açan Özel Masal Anaokulu, yeni eğitim öğretim dönemine hazır. Tecrübeli kadrosu, farklı eğitim anlayışı ile bir anaokulundan çok fazlasını arıyorsanız Masal Ana Okulu sizleri bekliyor.
 
TAKDİR TOPLADI
Yaz okulu ile adından sıkça söz ettiren Özel Masal Anaokulu yeni dönem için minikleri bekliyor. Yahşihan Yenişehir de üniversite kampüsü içerisinde faaliyet gösteren Özel Masal Anaokulu dolu dolu geçen bir yaz dönemini geride bıraktı.  Kuran dersinden İngilizce dersine yüzme kursundan müzik kursuna kadar birçok farklı uygulaması ile takdir toplayan yaz okulunun ardından şimdi de  yeni eğitim öğretim dönemi için adeta kampa girdi.
 
KURAN VE İNGİLİZCE DERSLERİ
Sebahat Torunoğlu ile birlikte işletmeciliği üstlenen Okul Müdürü Meliha Arslan kontenjanlarının sınırlı olduğuna dikkat çekerek, büyük ölçüde kayıtları tamamladıklarını kayıt yaptırmak isteyen  velilerin acele etmeleri gerektiğini söyledi. Yaz okulu döneminde öğrencilere her gün iki saat Kuran-ı Kerim dersi ile 2 saat İngilizce dersi verdiklerini,  yine usta eğitmenler tarafından keman, gitar gibi müzik aletleri dersi verdiklerini, öğrencileri yüzme kursuna götürdüklerini ifade etti.
 
ÜST DÜZEY EĞİTİM
Bunun yanısıra belirli aralıklarla öğrencileri Süvariler Binicilik Kulübün’ne götürdüklerini ve at binme dersleri aldırdıklarını kaydeden Arslan, tüm bu aktivitelerin 2015-2016 eğitim öğretim döneminde de ana okulu olarak devam edeceğini dile getirdi. Kadrolarının alanlarında uzman eğitimlerce oluşturulduğuna dikkat çeken Arslan,  öğrencilere en üst düzeyde eğitim vermek için tüm imkanları seferber ettiklerini kaydetti.
 
TEŞVİKTEN YARARLANIYORUZ
Okullarının devlet teşvik sisteminden yararlandığını da hatırlatan Arslan, 28 Eylül itibariyle yeni öğrenileri ile yeni dönemin başlayacağını belirtti. Arslan “Gerek geçen yıl ki eğitimimiz gerekse de yaz okulunda ki eğitimimizle bizleri tercih eden velilerimizi mahçup etmedik.  Tecrübemizle farklı eğitim anlayışımızla uzman kadromuzla çocuklarımızı okulumuza bekliyoruz.  Gelin bir çayımızı için. Farkı sizde fark edeceksiniz” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu