Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Meselemiz Türkiye’dir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ile İl Başkanı Mürsel Akçay referandum çalışmaları kapsamında Balışeyh ilçesini ziyaret etti. Balışeyh İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen Öztürk ve beraberindekiler ilçedeki esnafları ziyaret etti.

 

SİSTEMİ ANLATTILAR

İlk olarak Balışeyh ilçe merkezine bağlı mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Öztürk ve Akçay daha sonra ilçe başkanlığında partililerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatan ve anayasa değişikliğinin detayları hakkında bilgiler veren Öztürk ve Akçay daha sonra ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan ve 16 Nisan’da gerçekleştirilecek halk oylaması için destek isteyen AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, meselenin siyaset meselesi olmadığını memleket meselesi olduğunu vurguladı.

 

MİLLETİMİZ ÇOK İYİ BİLİYOR

Bazı kesimlerin ortada krallık geliyor tellallığı yaptığını dile getiren Milletvekili Abdullah Öztürk, “Bunu yapanlar böyle bir şeyin söz konusu olmadığını çok iyi biliyorlar. Toplumda bir ayrışma kültürü oluşturmaya çalışıyorlar. Bu mesele sadece AK Partinin meselesi değildir. Bu mesele bütün Türkiye’nin meselesidir. Geçmiş yıllarda yaşanan hükümet krizlerinden dolayı ülkemizin neler kaybettiğini milletimiz çok iyi bilmektedir. Sürekli hükümet krizlerinin yaşandığı bir Türkiye, iyi olmamızı istemeyen ülkelerin işine gelmektedir. Bu yüzden bu referandumdan evet çıkmasını istemeyen Avrupa ülkeleri bunun için açıktan çalışmaktadır. Bu sebeple bizim bu referandumdan güçlü bir evet çıkarmamız gerekmektedir. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için referandumdan evet çıkması gerekmektedir” şeklinde konuştu.

 

KARARI HALK VERECEK

Referandumdan çıkacak güçlü evet kararının ülkemizde krizlere son vereceğini dile getiren Akçay “Mesele siyaset meselesi değildir. Avrupa’da yaşanan gelişmelere bakıldığında meselesinin memleket meselesi olduğu iyice anlaşılmaktadır. Hükümet krizlerinin yaşanmadığı, istikrar ve kalkınmanın hakim olduğu bir Türkiye, dünyada istenmemektedir. Referandumda çıkacak evet kararı Türkiye’yi istikrar ve güvenin hakim olduğu bir ülke haline getirecek. Bizler bu sebeple gece gündüz demeden referandumdan güçlü bir evet çıkması için çalışıyoruz. Milletimizin doğru kararı vereceğine inancımız tam.  Anayasa değişikliğine hangi grup ve kesimlerin hayır dediği ortada, hangi ülkelerin referandumdan hayır çıkmasını istediğini tüm milletimiz biliyor. Be sebeple halkımız en doğru kararı verecektir” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x