Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

MKE’den personel alımı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü (Kamu Grubu) personel alım ilanı yayınladı. Başvuracaklar lise mezunu olması ve 18 Nisan 2018 tarihine kadar İŞKUR üzerinden başvuru yapması gerekiyor.

2 KİŞİ ALIM YAPILACAK

MKEK iki farklı ilan ile pirinç ve silah fabrikası Kırıkkale adresine 2 kişi alım yapacak. Konuyla ilgili yapılan duyuruda, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü İş kurumu Üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Başvuracak adaylar İnternet üzerinden 09 Nisan 2018 ile 18 Nisan 2018 mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuracak adaylar Terörle Mücadeleden Yaralanan (TMY) statüsünde olması gerekmektedir. Alımlarda KPSS puan sıralamasına göre yapılan merkezi yerleştirme işlemlerinde Devlet memuru kadrolarının yanı sıra kamu iktisadi teşebbüslerinin sözleşmeli personel pozisyonlarına da atamalar yapılmaktadır. Alınacak personel Kırıkkale adresine istihdam edilecek olup çalışma adresi aynı adrestir. Başvuracak adaylar İnternetten veya şahsen 18 Nisan 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Beden işçisi 1 kişi pirinç fabrikası için lise mezunu olması ve Beden işçisi 1 kişi silah fabrikası için lise ve dengi okul mezunu adayların başvurusu kabul edileceği bildirildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x