Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ODTÜ İkincisi Kırıkkale’den

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Orta Doğu Teknik Üniversitesinden (ODTÜ)  2014-2015 akademik yılında mezun olan yaklaşık 3 bin öğrenci, törenle diplomalarını alırken, okul ikincisi 3,99/4,00 not ortalaması ile hemşerimiz Sinem Oruç oldu.

 

BÖLÜM 1’İNCİSİ OLDU

Orta Doğu Teknik Üniversitesinden (ODTÜ)  2014-2015 akademik yılında mezun olan yaklaşık 3 bin öğrenci, törenle diplomalarını aldı. Hemşerimiz Sinem Oruç, 3.99/4.00 ortalama ile Üniversite ikincisi; Eğitim Fakültesi birincisi ve İngilizce Öğretmenliği Programı birincisi oldu. Eğitimci bir aileden gelen Sinem Oruç, Kırıkkale Anadolu Öğretmen Lisesinden mezun olup; ODTÜ İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazanmıştı. Eğitimci Hakime ve Çetin Oruç’un kızı olan Sinem Oruç;  ODTÜ 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı, Üniversite 2.si, Eğitim Fakültesi 1.si ve İngilizce Öğretmenliği Programı 1.si olarak diplomasını, plaket ve ödüllerini Rektör Prof. Dr. Ahmet Acar’dan aldı. ODTÜ Stadı’ndaki tören, mezunların geçişinin ardından, Mustafa Kemal Atatürk ve eğitim şehitleri adına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Acar, mezunları kutlayarak, gelecek yaşamlarında başarılar diledi. Tören ODTÜ mezunlarının çeşitli etkinlikleri ve pankartlarına sahne oldu.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu