Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Önceliğimiz FETÖ ve uyuşturucu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, muhtarlar ile bir araya geldi. Kırıkkale’de önceliklerinin FETÖ ve uyuşturucu olduğunun altını çizen Çorumlu, uyuşturucu ile mücadelede vatandaşların duyarlı olması için muhtarlardan destek istedi.

 

UYUŞTURUCU VE FETÖ’YA YOĞUNLAŞILDI

İl Emniyet Müdürlüğü, son yıllarda artın uyuşturucu kullanımı ve uyuşturucuya bağlı ölümler nedeniyle, uyuşturucu ile mücadelede çalışmalarını arttırdı. Uyuşturucu ile mücadelede vatandaşların daha çok bilgilenmesi için Muhtarlar ile bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, göreve geldikleri ilk günden itibaren uyuşturucu ve FETÖ operasyonlarına yoğunlaştıklarını söyledi.

 

İKİ KATINA ÇIKTI

Kentteki asayişi de aksatmadıklarını ancak önceliklerini bu yöne verdiklerini anlatan Çorumlu, “Göreve geleli 6 ay oldu. 2016 yılı ilk 5 ayında 17 kişi uyuşturucudan işlem görmüş. Bizim dönemimizde ise 48 kişiye işlem yaptık. Yani 4 katına çıkardık. Biz Kırıkkale’mizde uyuşturucuyu bitirme noktasına getirdik. Hala da çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

 

SORUNLARA GÖRE ÖNCELİKLER

Her ilin Emniyet Müdürlüğünün kendi bulunduğu bölgeye ve sorunlara göre öncelikleri olduğunu söyleyen Müdür Çorumlu, önek olarak Diyarbakır ve Van illerini gösterdi. Diyarbakır’da terörün öncelikli olduğunu, Van’da ise terör ve kaçakçılığın öncelikli olduğun söyleyen Müdür Çorumlu, Kırıkkale’de ise önceliklerinin FETÖ ve Uyuşturucu olduğunun altını çizdi.

 

ÇOCUĞU GERİ GELMEZ

FETÖ ve uyuşturucunun yanında diğer suçlar ile de mücadele edeceklerini söyleyen Müdür Çorumlu, “Bir insanın çalınan tavuğunun yerine başka bir tavuk koyulabilir ancak, bir ihsanın çocuğunu kaybettiğinde, tekrar getiremeyiz. Sizlerden vatandaşları uyuşturucu ile mücadelede bilgilendirmenizi istiyoruz. Uyuşturucu ile mücadelede siz muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın duyarlılığı ile bu illetten ilimizi kurtaracağız” dedi.

 

TEYAKKUZ HALİNDEYİZ

FETÖ konusunda da çok iyi operasyonlar yapıldığını ve yapılmaya da devam edileceğini söyleyen Müdür Çorumlu, “İlimizde ve ülkemizde terör operasyonları devam ediyor. Bu konularda sizden yardım bekliyoruz. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın güvenliği için teyakkuz halindeyiz. Sizlerle toplandık, sizin dilek, isteklerinizi ve taleplerinizi alacağız. Değerlendirerek çalışmalarımızı o yönde yoğunlaştıracağız.” diye konuştu.

 

HABER-FOTO: BURAK CAN

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x