Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Popçu Lara yuvaya moral verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Pop sanatçısı ‘Lara’ lakaplı Fatma Keskin, Ramazan Bayramı nedeniyle yakınlarını ziyarete geldiği memleketi Kırıkkale’de Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret etti. Popçu Lara, yetiştirme yurdunda kalan çocuklara pasta ve çikolata ikramında bulundu.

 

Lara’nın sesiyle yankılandı

Pop sanatçısı Lara, yuva ve yetiştirme yurdunda kalan yaşları çocuklara oda içinde orkestrasız kendisinin derlediği 2 parçayı söyleyip, moral verdi. Lara, çocukların bakımlarını üstlenen gönüllü annelere teşekkür etti, “Annelerin vermedikleri anne sevgisini siz verdiğiniz için aslında Allah katında çok sevap işliyorsunuz. İnşallah hem bu dünyanız, hem öbür dünyanız cennet olsun. Lütfen çocuklarımızı sokağa bırakmayalım. Onları dünyaya getirmek çok kolay, ama ondan sonrasını düşünelim. Çocuk yuvasına gelin ve çocuklarımızı ziyaret edin” dedi.

 

“Yılmadan okumayı deneyin”

Kız Yetiştirme Yurdu’nda kalan kızları ziyaret eden Lara, okumalarını tavsiye ederken, “Bir gün buradan çıkacaksınız.. Yılmadan okumayı deneyin. Çünkü geleceğiniz okumadan geçiyor. Hayatınızı kurtarabilmek ve birer meslek sahibi olabilmek için okumalısınız” dedi. Vatandaşlara da seslenen Lara, Çocuk Esirgeme Kurumu ile çocuk yuvalarına ziyaret edilmesini de isterken, “Onların bir anne, baba sevgisine, sevgiye ihtiyaçları var” diye konuştu

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu