Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Saadet Partisi’nde bayramlaşma

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bayramlaşmaya geçilmeden önce parti binasındaki toplantı salonunda selamlama konuşmaları yapıldı. Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk partililere kısa bir selamlama konuşması yaparak bayramlarını kutladı. Daha sonra kürsüye çıkan Saadet Partisi Kırıkkale İl Müfettişi Mehmet Türkoğlu da, selamlama konuşması yaparak bayramlarını kutladı. Daha sonra partililerle bayramlaşma yapıldı.

 

OMUZLARI SIK ÜMMET OLMALIYIZ

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, “Bu bayram saflarımızın sık, omuzlarımızın sık ve ümmetin bir olmasını temenni ediyoruz. İslam dünyasının param parça olduğu bir dönemde bu bayramı yaşıyoruz. Türkiye’nin her zamankinden daha tehlike içerisinde olduğu bir bayram yaşıyoruz” dedi.

 

“HALKLA ARAMIZA ENGEL KOYMAYACAĞIZ”

Vurgun, “Biz siyaset yaparken hakaret etmeyiz. Kimseyi ötekileştirmeyiz. Velev ki karşımızdaki insanlar oylarını başka partilere vermiş olsunlar, farklı cemaat mensubu ya da başka memleketten olsunlar ayrımcılık yapmamız söz konusu olamaz. İşte biz buna temiz siyaset diyoruz. “dedi. Vurgun, Bizler, farklılıklarımızla birlikte hep beraber yaşamaya mecburuz. Türkiye bir bütün olarak kalmak zorundadır.” İfadelerini kullandı.

 

MİLLİ GÖRÜŞ‘E İHTİYAÇ VAR

Saadet Partisi Kırıkkale  İl Müfettişi Mehmet Türkoğlu, “Batı,  demokrasi getireceğiz diyerek milyonlarca Müslüman’ı katletti. Bunun en bariz örneğini Irak’ta, Suriye’de  gördük. Dünyanın adil bir düzen için Milli Görüşe her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Osmanlı yıkıldı, hilafet yıkıldı, Müslümanlar sahipsiz kaldı. Arakan’da katliam ve gözyaşı artarak devam ediyor. İslam dünyası ABD, Çin ve Rusya’nın merhametine, hümanizmine bırakılamaz. İslam birliği şart.” değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x