Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Soba can aldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Soba can aldı

Kırıkkale’de özel bir merkezde eğitim gören ve karnesini aldığı gün köydeki evine giden zihinsel engelli Esra Güleç, aynı akşam sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

 

ÜŞÜMESİNLER İSTEDİ

Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde eğitim gören Esra Güleç (16) ve bir terzinin yanında çalışan ablası, Emine Güleç (19), Kırıkkale’de ağabeylerinin evinde kalıyorlardı. Okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle abla Emine Güleç, çalıştığı işyerinden izin alarak zihinsel engelli kız kardeşini de alarak yarıyıl tatili nedeniyle ailesinin oturduğu Kırıkkale’nin merkeze bağlı Çullu Köyü’ne götürdü. Köyde oturan anne Yasemin Güleç, üşümemeleri için uzun süre görmediği kızlarının kalacakları odaya soba kurarak yaktı.

 

KARNE GÜNÜ HAYATINI KAYBETTİ

Anne Yasemin ve baba Ali Güleç, sabah kahvaltı için uyandırmaya çalıştıkları kızlarının tepki vermemesi üzerine, durumu 112 Acil Servisini arayarak bildirdi. Köye gelen sağlık ekipleri zihinsel engelli Esra Güleç’in sobadan çıkan karbonmonoksit gazıyla zehirlenerek öldüğünü belirlerken hayati tehlikesi bulunan Emine Güleç’i Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne götürdü. Buradaki ilk müdahalenin ardından Emine Güleç, tedavisi için Ankara’ya gönderildi. Bu arada karne günü heyecanını ailesiyle birlikte yaşayamadan hayata veda eden Esra Güleç’in Ankara Adli Tıp Kurumundan alınarak cenazesi ikindi namazında kılınan cenaze namazı ile köyünde toprağa verildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x