Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşetSulakyurt

Sulakyurt’ta bilgi yarışması

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt ilçesinde liseler arası bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada 75 puan alan Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri birinci oldu.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen yarışmaya katılan öğrencilere, matematik, tarih, coğrafya, sağlık, edebiyat, din kültürü ve biyoloji alanlarından toplam 20 soru yöneltildi. Yarışmada 75 puan alan Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri birinci oldu. Dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Fikret Dağ, burada yaptığı konuşmada bu tür yarışmalarla öğrencilerin genel kültür seviyelerinin daha da arttığını söyledi.

 

TEBRİK ETTİ

İlçede öğrencilerin çeşitli alanlardaki başarılarını artırmaya yönelik etkinlikler düzenlediklerini belirten Dağ, “Bu tür yarışmalar sayesinde öğrencilerimizin sosyal yönleri, sorumluluk bilinci ve bilgi düzeylerinin artırmasının yanı sıra okullarda aldıkları bilgiyi de pekiştirmektedir. Öğrencilerimizin yetiştirilmesinde emeği geçen okul yönetimi ve öğretmenleri tebrik ediyorum.” diye konuştu. Düzenlenen programa, Kaymakam Dağ’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, kurum müdürleri, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı. AA

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x