Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Süslü Kadınlar Bisiklet turunda

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Süslü Kadınlar Bisiklet turunda

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında, Dünya Otomobilsiz Yaşam Günü dolayısıyla Kırıkkale Süslü Kadınlar Bisiklet Kulübü bisiklet gezisi gerçekleştirdi.

 

SAYGI GÖSTERİYORUZ

Tur için bisikletleriyle gelen katılımcılar Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya geldi. Kulüp Başkanı İlkay Çağlayan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bisikletin kent yaşamının bir parçası olduğunu söyledi. Bisikletin doğayı kirletmeyen bir ulaşım aracı olduğuna değinen Çağlayan, “Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında motorlu taşıtların olmadığı yollarda bisiklet binmenin ne kadar keyifli olduğunu göstermek için buradayız. Egzoz kokusu yerine parfüm kokusu diyoruz. Yollar sadece motorlu taşıtlar için değildir. Yollarda bisikletlilere saygı istiyoruz. Yollarda bisikletlerimizle ne kadar kalabalık ve ne kadar görünür olursa, motorlu araç sürücülerinin farkındalığının o kadar artacağını düşünüyoruz. Bu kapsamda Kırıkkaleli bisiklet kullananlar olarak burada toplandık. Herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Açıklamaların ardından kulüp üyeleri meydanda bisiklet sürdü.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x