Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Ticaret Borsası Konya Tarım Fuarında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Ticaret Borsası, üyelerinin gelişen teknolojiyi yakından takip etmesi için, Konya’da düzenlenen Konya 15’inci Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarına katıldı.

 

ÜYELER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Kırıkkale Ticaret Borsası üyeleri Konya’da bu yıl 15’incisi gerçekleştirilen ‘Konya Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’na katıldı. Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer’in kafile başkanlığında yapılan fuar ziyaretinde üyeler tarım makinelerinde yaşanan teknolojileri yakından görme fırsatı buldu. Türkiye’nin dört biryanından katılımın sağlandığı fuara Kırıkkale Ticaret Borsası üyeleri de büyük ilgi gösterdi. Fuara katılma amaçlarıyla ilgili bilgiler veren Ticaret Borsası Yönetimi Kurulu Başkanı Harun Sümer, “Üyelerimizin mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak ve mesleğin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak amaçlarına uygun olarak; tarım ve hayvancılık sektöründe yaşanan gelişmelerin yakından takip edilmesi, gelişen teknolojinin sektörde meydana getirdiği yeniliklerin yerinde incelemesini sağlamak amacıyla Konya’da düzenlenen fuara katılım sağladık” diye konuştu.

 

FUARLARA KATILIMI ÖNEMSİYORUZ

Fuar’da üyelerinin modern tarım araçlarını, ekipman ve aletlerle birlikte, yeni gelişmeleri bizzat yerinde görme ve inceleme fırsatı bulduğunu vurgulayan Başkan Sümer “Odamız tarafından yapılan eğitimleri ne kadar önemsiyorsak, sektördeki teknolojik gelişmelerin en iyi takibinin yapılacağı fuarlara üyelerimizin katılımını da o kadar önemsiyoruz. Üyelerimizin teknolojiyi yakından takip etmesini ve kullanmasını istiyoruz. Tarımda teknoloji demek birim alandan daha fazla verim demektir. Bizim burada amacımız çiftçimizin ufkunu açmak, Kırıkkaleli çiftçilerimizin teknolojiyi yakından takip ederek birim alandan daha fazla verim elde etmelerine vesile olmaktır” dedi.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x