Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

TÜRK METAL’DE DEVİR TESLİM  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi Başkanı Mürsel Öcal’ın İzmir Tük Metal Şubesi Başkanlığına atanması ile Boşalan Kırıkkale Türk Metal Şube Başkanlığına Mustafa Teke getirildi.

 

Kırıkkale Türk Metal Şube Başkanlığında, Başkanlık devir teslimi yapıldı. Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi binasına gelen önceki Başkan Mürsel Öcal‘ı Sendika Yönetimi ve çok sayıda Türk Metal üyeler  karşıladı.

 

Kırıkkale Şubesi Başkanı Mustafa Teke yeni oturduğu koltuğunu eski başkanına verdi. Uzun süren sohbetlerin ardından,  Başkanlar devir teslim tokalaşmasını gerçekleştirdiler.

 

Önceki Başkan Mürsel Öcal yaptığı konuşmada; “Şube Başkanı olarak Türk Metal Sendikasının bayrağını şerefle onurla taşıdım, Türk Metal üyelerinin hak ve hukuklarını korudum. Görevim süresince kardeşçe huzurlu bir bağla dostluklarımız sürdü. Kırıkkale spora elimizden geldiği kadar hizmet etme gayreti gösterdim. İzmir’e gitmeme rağmen ben her zaman kalbim sevgim hemşerilerimle olacak. Göreve gelen Şube Başkanımız Mustafa Teke kardeşimize verdiğimiz bayrağı gururla taşıyacağına eminim, görevinde başarılar diliyorum. Yönetimine de sonsuz başarılar dilerim” dedi.

 

Kırıkkale Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi Başkanı Mustafa Teke yaptığı açıklamada “Sayın Başkanım Mürsel Öcal’a bu yaptığı ziyarete ve yeni görevime başlamamda bana başarılar dilemesi ayrı bir yücelik. O her zaman yine bizim başkanımız. Kırıkkale Türk Metal Sendikası Şubesi Başkanı görevimi en mükemmel bir şekilde ekibimle yürüteceğim.” diye konuştu.

Haber ARİF ÇAKIROĞLU

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x