Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Vergi rekortmeni Yıldırım’a bakandan teşekkür

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale siyaset ve iş dünyasının yakından tanıdığı, yaptığı yatırımlarla Kırıkkale’de istihdama önemli katkıda bulunan işadamı Çakır Yıldırım vergi rekortmeni oldu. Ödediği vergilerle ülke ekonomisine önemli katkıda bulunan Kırıkkaleli işadamı Yıldırım’ı Maliye Bakanı Naci Ağbal teşekkür plaketi ile onure etti.

 

PLAKETİ DEFTERDAR BAYRAKTAR VERDİ

Kırıkkale’de yaptığı yatırımlarla istihdama, ödediği vergilerle ülke ekonomisine katkıda bulunan Kırıkkale Belediyesi Başkan vekili ve işadamı Çakır Yıldırım vergi rekortmeni seçildi. Önemli bir dönemde Vergi rekortmeni seçilen Kırıkkaleli işadamı Yıldırım’ı Maliye Bakanı Naci Ağbal başarı belgesi ve teşekkür plaketiyle onure etti. Bakanlık tarafından Kırıkkale’ye gönderilen ‘Başarı belgesi ve Teşekkür plaketi Kırıkkale Defterdarı İbrahim Bayraktar ve Irmak Vergi Dairesi Müdürü Eyüp Yiğit tarafından İşadamı Çakır Yıldırım’a takdim edildi.

 

DEVLETSİZ MİLLET OLMAZ

Yıldırım’ı başarısından dolayı tebrik eden Defterdar Bayraktar, başarılarının devamını diledi. Başarı belgesi ve teşekkür plaketini alan Yıldırım “Elbette vergisiz devlet olmaz, devletsiz de millet olmaz. Ayakta durmamız için, bekamız için vergimizi ödemeliyiz ve herkes de vergi konusunda üzerine düşen görevi layıkı ile yapmalı verilen vergiler zaten vatandaşa yatırım ve hizmet olarak geri dönüyor dolayısıyla gelecek nesillere de iyi bir ülke bırakmak için vergimizi ödemeye devam edeceğiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x