Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

YEŞİL VADİ OKULUNDAN  ÇOK ANLAMLI ETKİNLİK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Yeşil Vadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şehitlik Ziyareti.

 

Kırıkkale’de eğitim veren Yeşil Vadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulu sosyal etkinlikleri kapsamında  topluca alınan bir kararla, Şehit dernekleri ve şehit aileleri, akabinde şehitliğe gidip şehitlere, hatim ve yasinı şeriflerin dualarını yapma kararı aldılar.

Yeşil Vadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi etkinlikleri kapsamında öğrenciler okul müdürleri Kemal Ergişi ,Okul öğretmenlerinden bazıları  çok sayıda öğrenciler ,

çok önem verdikleri Ülkesi için canlarını verip  Şehit olanların ailelerine gitmek ve ailelerin acılarına ortak olmak istediler.

 

Şehit ailelerin kapısını çalarak misafirliğe geldiklerini söyleyerek kendilerince hazırladıkları hediyeyi verip onların dertlerine ortak olup uzun sohbetler ettiler.

Yeşil Vadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplu halde Türk Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığına gelerek dernekte sohbetler edildi.

 

Yeşil Vadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği ziyareti ardından Okullarına da yakın olan Şehitliğe gittiler. Şehitlikte tüm şehitlerimizin kabirlerine çiçek koyarak şehitlere, hatim ve yasinı şeriflerin dualar okundu. Şehitlikte mıntıka temizliği de yapan öğrenciler okullarına toplu halde döndüler.

Haber.  ARİF ÇAKIROĞLU

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x