Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkale

ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Terminal Hizasında Minibüsler için Yolcu Bırakacak Bir Cep Yok. Cep olmaması çok Trafik kazalara davetiye çıkarıyor.

Ulaştırma Bakanlığı tarafından yaptırılan ve inşaatının uzun sürmesi ve Terminal önündeki yükseklik nedeni ile eleştirilen Köprülü kavşakta çok sayıda Trafik kazaların meydana gelmesi maddi ve yaralanmalı kazalara sebep olmakta.

Ankara-Kayseri Karayolu birleştiren Terminal mevkiindeki köprülü kavşak yapımı inşaatının devamlılığı, gerek Kırıkkale şehir giriş istikameti gerekse Kayseri istikameti yönünde araç trafiğe tek şeritten verilmekte ve o şeritler stabilize olması da ikinci bir eksiklik. Tozların fazla olması araçların seyir halindeyken bir önceki araç mesafesini korunmaması da Kazalara davetiye çıkarıyor.

Kırıkkale terminalin hizasında Podium önünde  seyir halındayken  Kırıkkale 71 DE 578 plakalı bir otomobilin manevrası sırasında Kayseri’ye gitmekte olan 38 JB 861 plakalı  tır’ın çapması sonucu takside büyük maddi hasar olduğu gibi tır’ın arkasında seyir halindeki 5 otomobil zincirleme kaza yaptı.

Terminalin hizasındaki tek şeritli yolla Trafik seyir ederken. Yolcusunu terminale aracıyla bırakmak isteyeninde yine bir engelle karşılaşıyor. Kırıkkale istikametindeki tek şeritlik yol üzerinde aracı ile terminale gelip yolcusunu bırakacak olanlar, Terminal otoparkının yol tarafındaki cep alanın taşlarla kapatılmış  olması. Şahsın o tek şeritte aracını durdurup araçtaki kişiyi çıkarması Trafikte büyük bir karmaşalık yaşatmakta. Çok sayıdaki  mağdur vatandaş bu aksaklığın düzeltilmesini istemekte.

Haber ARİF ÇAKIROĞLU

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x