Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Özen ”Gövde Gösterisi Yaptı”

Türkiye seçim takvimine doğru hızla yol aldığı bu süreçte İYİ Parti Kırıkkale teşkilatında kongre takvimi çalışmaya başladı. İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, milletvekili adaylığı nedeniyle yeniden aday olmayacak. Altınışık’tan boşalan Başkanlık koltuğuna ise İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Serhat Özen’de talip oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye seçim takvimine doğru hızla yol aldığı bu süreçte İYİ Parti Kırıkkale teşkilatında kongre takvimi çalışmaya başladı. İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, milletvekili adaylığı nedeniyle yeniden aday olmayacak. Altınışık’tan boşalan Başkanlık koltuğuna ise İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Serhat Özen’de talip oldu.

BAŞKAN ÖZEN

İYİ Parti’de 3. Olağan Kongre süreci devam ediyor. İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Serhat Özen, İl başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda partilileri ile bir araya gelen İl Başkan Adayı Özen, parti binasına kadar yürüdüler. ‘Başkan Özen’ şeklinde sloganlar atan partililer, birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Parti binası önünde açıklamalarda bulunan Özen, kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

BU KUTLU DAVANIN NEFERİ OLDUK

‘Kongreler demokrasinin temel ilkesidir’ diye sözlerine başlayan İl Başkan Adayı Özen, “İlteriş Kağan’ın yanında toplanan bir avuç arkadaşıyla vermiş olduğu İstiklal mücadelesinden ilham alan genel başkanımızın başlattığı kongre mücadelesi sonucunda tüm engellere rağmen tüm zorluklara karşı İYİ Partimiz 2017 yılında şanı ve şerefiyle kurulmuştur. Partimizin kuruluş yılında iktidarın ve yandaşlarının İYİ partiyi yıpratmak, kirletmek hatta yok etmek istediği, çirkin ithamlarda bulunduğu dönemde ben ve ekip arkadaşlarım memlekette iyiliğin filizlenmesini sağlamak, gözlerde umut olmak için bu kutlu davanın bizlerde bir neferi olduk, memleket için Kırıkkale için senelerimizi verdik vermekten de geri durmayacağız”

ALTINIŞIK’A BAŞARILAR DİLİYORUM

“Biliyorsunuz ki Genel Başkanımız 81 ilimizde milletvekili aday adayı olacak il başkanlarımızın görevini bırakarak seçim çalışmalarına ve seçim süreçlerine yönelmesi için talimat vermiştir. Kırıkkale İYİ parti ailemizin lideri, nasipse bundan sonraki süreçte millet vekilliği adaylığına yürüyecek il başkanımız sayın Bülent Şükrü Altınışık’a yaklaşık 4,5 senelik il başkanlığı görevi için Kırıkkale adına teşekkür eder milletvekilliği aday adaylığı yolculuğunda başarılar dilerim. Neden il başkanlığına talibim bundan müsaadenizle söz etmek istiyorum.  Öncelikle şunu belirteyim 81 ilde gençlik kollarından veya benim yaşlarımda başka bir kardeşimiz daha il başkanlığına talip değil”

HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ

“Aday olmaya karar vermemdeki en büyük etken partim ve memleketim için sadece bu günün hesabında değil yarınlarımızı da düşünüyor olmamdır! Bence 2023 genel seçimleri sonrasında seçilen il başkanının 2024 yerel seçimlerinde bir hayali olmamalıdır. İl yönetiminin bu denli hızlı değişmesinin partime zarar vereceğini düşünüyorum. Buradan belirtiyorum ki hepimiz aynı gemideyiz ve tek amacımız il-ilçe belediye başkan adaylarımız ve milletvekilleri adaylarımız kazansın partimiz iktidarı yakalasın! Kırıkkale ne yiğitler ne kahramanlar gördü, gelin bana destek verin tutun bu kardeşinizin elinden! Söz veriyorum mücadelemizde her sözünüz her fikrinizin bende kıymetli olacak, Allah’ın izniyle seçimlerde adaylarımızla beraber mücadele vereceğiz kazanacağız ve vekillerimizle belediye başkanlarımızla Kırıkkale’ye hizmet edeceğiz!”

KİMSEYİ KÜSTÜRMEYECEK, KÜSMEYECEĞİZ

“Kimseyi küstürmeyecek, küsmeyeceğiz. Büyüğüyle küçüğüyle bizler iyi partimizin altında her şeyden önce Kırıkkale’de birlikte büyük bir aileyiz. Bize Destek veren vermeyen, kimseyle Kol kola girmekten veya yan yana yürümekten geri durmayacağız, derdimiz kişisel hırslarımız değil davamız! Kazanan kim olursa olsun partimiz kaybetmesin daima var olsun! Bu güne kadar partili büyüklerimizin tecrübelerinden feyz alarak, gençlerimizle ülkemizin Kırıkkale’mizin İYİ olmasını hedefleyerek, okuduk, araştırdık ve çok çalıştık. Kazanırsak il başkanlığını yine aynı şekilde hareket edeceğiz.  Ne demiş şair! Tohum at çıkmazsa toprak utansın!  Kongre sonrasında bana, oy veren vermeyen herkes! Sizi utandırmayacak, gururlandıracağım inşallah hep beraber İYİKİ diyeceğiz. Tarih tekerrürden ibaret olsun! Zaten genel başkanımız da söylemiyor mu? Benim umudum gençlik diye! Söz veriyorum Kırıkkale’nin umudu da Furkan Özen olacak!  Çıktığımız bu yolda, hedefe hep beraber varmak için yapılacak il başkanlığı seçiminde kıymetli delegelerimizin oylarına talibim, desteklerini bekliyorum. Partili partisiz davetimize icabet eden herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x