Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

250 KM’lik yol çalışması yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

2019 yılı içerisinde yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve ilçelerde yaşanan sorunların çözümü noktasında adımlar atılması amacıyla ilçe ziyaretlerini sürdüren Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, üçüncü ilçe ziyaretine Keskin’e yaptı. İlçede yapılan toplantıda konuşan Vali Sezer, bu yıl içerisinde 120 KM’si asfalt, 130 KM’si stabilize olmak üzere 250 KM yol çalışması yapıldığını, içme suyu ve kanalizasyon çalışmasında da belli bir aşamaya gelindiğini söyledi.

YAPILAN ÇALIŞMALAR

Bu dönem yapılan işleri değerlendirmek amacıyla ilçe ziyaretleri kapsamında üçüncü ziyaretini Keskin İlçemize gerçekleştiren Vali Yunus Sezer, Kaymakam Tekin Erdemir’den ilçenin ihtiyaç ve sorunlarına ilişkin bilgi aldı. Vali Sezer, Keskin İlçesi Köy ve Mahalle Muhtarları ile de bir araya gelerek, istek ve önerileri dinledi. Bütçe imkânlarına rağmen bu yıl hedeflerin çoğunu gerçekleştirme imkânı bulduklarını ifade eden Vali Sezer, “ Yol olarak 120 km. asfalt yol yaptık. Aynı şekilde stabilize yol çalışması olarak yine yaklaşık olarak 130 km stabilize yol çalışması yapıldı. İçme suyu ve kanalizasyon çalışmasında belli bir aşamaya geldik ”diye konuştu.

KESKİN SPORLA COŞUYOR

Toplantıda Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş, Kaymakam Tekin Erdemir, Belediye Başkanı Dede Yıldırım ve Keskin İl Genel Meclis üyeleri de hazır bulundu. Vali Sezer, Kaymakamlık ziyareti ve toplantının ardından, Keskin Bilge Kaan İlkokulu tarafından Keskin Spor Salonunda “81 ilde Şanlı Bayrağım” Projesi kapsamında sergilenen sergiyi gezdi. “Keskin Sporla Coşuyor “ projesi kapsamında yürütülen faaliyetlere ilişkin olarak Spor Salonunda spor yapan öğrencilerle bir araya gelen Vali Sezer, projenin uzun süreli bir proje olduğunu, öğrencilerin mezun olana kadar seçtiği branşta iyi bir seviyeye gelmelerini , bunun için de 8 yıl süresince öğrencilerin spor eğitimlerini sürdürmelerinin amaçlandığını söyledi.

KESKİN GENÇLİK MERKEZİ

Daha sonra, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Keskin Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan ve 2018 yılında Gençlik Merkezi olarak tahsis edilen merkezin açılışını gerçekleştiren Vali Sezer “ Keskinli gençlerimizin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak için kurulan Gençlik Merkezinin hayırlı olmasını diliyorum. ”dedi. Keskin Gençlik Merkezinde; Değerler Atölyesi, Dini İlimler Atölyesi, Kişisel Gelişim Atölyesi, İnovasyon Atölyesi, Kişisel Gelişim Atölyesi, Sosyal Bilimler Atölyesi, Dil Bilimleri Atölyesi, Güzel Sanatlar Atölyesi, Sağlıklı Yaşam ve Spor Atölyesi, Gönüllülük Kulübü gibi birçok alan bulunuyor. Vali  Sezer, Keskin ilçe ziyareti programı kapsamında son olarak Keskin Sulu Mağarada incelemelerde bulundu.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x