Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘30 Mart kurtuluş olacak’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Yılmaz Kurtuluş Mahallesi esnafı ziyaretinde, “30 Mart Kırıkkale’nin kurtuluşu olacak” dedi.‘BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ’

Durmaksızın ziyaret düzenleyen ve gününün tamamını vatandaşlar ile iç içe geçiren Yılmaz birebir görüşme yöntemini uyguluyor. Mahalle toplantıları ile vatandaşa seslenen Yılmaz esnaf, kurum ve STK ziyaretleri ile de her kesime hitap etmeyi ve çalışmalarını her kesim ile paylaşmayı amaçlıyor. Ziyaret ettiği yerlerde olumlu tepkiler alan ve bu tepkiler karşısında kendilerine yüklenen sorumluluğun daha da arttığını belirten Yılmaz yüz yüze görüşmenin hem daha etkili hem de dostlar arasındaki bağları güçlendiren bir yöntem olduğunu söyledi.

ESNAF ZİYARETLERİNE HIZ VERDİ

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan birim müdürleri ve personeli ile sivil toplum kuruluşlarının ardından esnaf ziyaretlerine de hız verdi. Kurtuluş Mahallesi esnaflarını ziyaret eden Yılmaz esnafların sektörel sorunlarını dinledi. Ziyaretleri sırasında vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Yılmaz kendisine gösterilen bu ilginin son derece memnuniyet verici olduğunu hatırlatarak vatandaşlara teşekkür etti.

‘BENİ YALNIZ BIRAKMADINIZ’

Kırıkkale’de yaşayan herkesin ve her kesimin eşit düzeyde hizmeti hak ettiğini belirten Yılmaz “Kırıkkale’de yaşayan Kırıkkaleliler gibi ve siyasi olarak takip eden bu memlekette mesleği itibariyle de herkesle beraber yaşayan bir kardeşinizim. Siyasete atıldığımız günden bu yana beni hiç yalnız bırakmayan, her seçimde yanımda olan Kırıkkaleli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Vatandaşların memleket ayrımı yapmaksızın kendisine destek olmasını bir birlikteliğin oluştuğuna delalet olarak gösteren Yılmaz 30 Mart seçimlerinin Kırıkkale için kurtuluş olacağını söyledi.

‘HİÇBİR ZAMAN BÖLGECİLİĞE BULAŞMADIK’

Yerel seçimlerin süresinin gün geçtikçe yaklaştığını vurgulayan Yılmaz, “Bizler göreve geldiğimiz andan itibaren şehrimize en iyi hizmetin yapılması için çalışacağız. Sizlere verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi için arkadaşlarımızla birlikte hizmet için çalışacağız. Biz hiçbir zaman iktidar partisinden ya da büyük partilerden de aday olmadık, Kırıkkaleli hemşehrilerim her zaman beni yücelttiler. Bunun bazı sebeplerinden biri de şudur ki; bizler hiçbir zaman bölgeciliğe bulaşmadık.” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu