Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Yeraltı Boruları Nedir? Ne İşe Yarar? Özellikleri Nelerdir?

Kanalizasyon tesisatlarında elektrik ve telefon kablolarını yer altında döşemede içme ve kullanma suyu boruları havagazı ya da doğalgaz boruları Merkezi ısıtma sistemlerine ait kanal ya da borular yeraltı boruları ile döşeme ektedir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kanalizasyon tesisatlarında elektrik ve telefon kablolarını yer altında döşemede içme ve kullanma suyu boruları havagazı ya da doğalgaz boruları Merkezi ısıtma sistemlerine ait kanal ya da borular yeraltı boruları ile döşeme ektedir. Özellikle son dönemlerde elektrik direklerinin yerin altına alınması bunlara olan ilgi ve bilgiye arttırmıştır. Yeraltı tesisatında kullanılan borulara yeraltı boruları denilmektedir. Yeraltı boruları özellikle kullanılacak olduğu alana göre farklı özelliklere sahip olmalıdır.

Özellikle su tesisatında kullanılmakta olan borular suya neme ve tahribata karşı dayanıklı olmalıdır. Yeraltına montajının yapılacak olduğu bu borular bir sınıf kaliteli olmalı ve güvenilir kurumlardan temin edilmelidir. Eskişehir Yıldırım Yapı olarak kurumumuzdaki tüm ürünler bir sınıf kalite olup her biri kullanım alanına göre farklı boy ve ebatlarda sahiptir.

Su Deposu Ne İşe Yarar?

Su depoları aynı zamanda su tankı olarak da adlandırılmaktadır. Su tankları özellikle bulunan yere göre su temini gerçekleştirmek için kullanılmaktadır. Pek çok alanda kullanılan su depolarının farklı boy ve ebatlarda mevcuttur. Her kullanım alanına göre farklı boylarda olan su depoları hem kalıcı şekilde montaj edilebileceği gibi hem de taşınabilir şekilde de montajı yapılabilmektedir. Eskişehir Yıldırım Yapı olarak sitemizde her türlü su deposu bulabileceğiniz gibi yer altı boruları ve dalgıç pompa da erişim sağlayabilme imkânınız bulunacaktır.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x