Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Balışeyh

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 417 gram Kubar Esrar, 2 gram Kenevir Tohumu ele geçirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 417 gram Kubar Esrar, 2 gram Kenevir Tohumu ele geçirildi.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Jandarma KOM Şube ekipleri tarafından Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçunu işledikleri yönünde bilgi alınması üzerine 3 şahsa yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla eş zamanlı olarak Balışeyh ve Delice ilçelerinde bulunan M.Y., A.E., ve B.Ç. adlı şüphelilere ait toplam 3 adreste operasyon gerçekleşti. KOM şubesi ve İstihbarat şubesi ekipleri, Balışeyh ve Delice İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile icra edilen operasyonda 417 gr Kubar Esrar, 2 gr Kenevir Tohumu, 1 adet Ricol marka Otomatik Av Tüfeği ve 13 adet fişek, 1 adet Kurusıkı Tabanca ve 25 adet fişek ele geçirildi. Bahse konu 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x