Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Vali Sezer kendisine mektup yazan öğrenciyi ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, kendisine mektup yazarak okuluna davet eden Utku Eymen Tarhan’nın davetini kabul ederek okulu ziyaret etti. Tarhan’ın da bulunduğu sınıfa giren Vali Sezer öğrencilere sürpriz yaptı.

SINIFINDA ZİYARET ETTİ

Kırıkkale’de eğitim adına yapılan çalışmalara tam destek veren ve eğitimcilerle sürekli biraraya gelen Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, bu kez kendisine mektup yazan bir öğrenciye sürpriz yaptı. Vali Sezer, kendisine mektup yazarak okuluna davet eden Mustafa Necati İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Utku Eymen Tarhan’ı sınıfında ziyaret etti. Vali Sezer’i sınıfında görünce şaşıran Tarhan ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek teşekkürlerini elitti.

MUTLU VE BAŞARILI YARINLAR İÇİN EL ELE

Vali Sezer daha sonra okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Vali Sezer “Çocuklarımızın okula, okumaya, öğrenmeye olan heveslerini yüzlerine yansıyan mutluluk ifadesinden görebiliyor, mutlu ve başarılı yarınlar için el ele vermeye devam ediyoruz” diye konuştu. Vali Sezer, Kırıkkale’de eğitimde başarı çıtasını bir kat daha yukarıya taşımak adına başlatılan ‘Bir kahvenizi içeriz’ projesinin de başarıyla uygulanmaya devam ettiğini sözlerine ekledi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x